2777
2789

هر شب به مدت چهارده روز حدیث کسا بخون تا یه همسر خوب نصیبت بشه اینم گفته من قصد ازدواج ندارم ولی بعدش خونده میگه هشت ماه بعد بهترین همسر نصیبم شد

یعنی میشه همچین چیزایی پس مایی ک انقد میخابیم چرا خدا یه نشونه نمیده؟

کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما بگیم چرت و پرت هست یکسری میان گزارش بزنن 

این حرفا رو میگن شما میخونی هیچی نمیشه از خدا ناامید میشی 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

من توی قنوت نماز آیه ۷۴ سوره فرقان رو خوندم خواستگار پیدا کردم ولی همشون خوب نبودن 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
حالا ما بگیم چرت و پرت هست یکسری میان گزارش بزنن این حرفا رو میگن شما میخونی هیچی نمیشه از خدا ناامی ...

نمی‌دونم ولی منم زیاد دعا کردم ولی نشد

کاربری دست دو نفره

منم یه بار خواب دیدم نماز جعفر طیار گفتن بخون نخوندم ولی همون وقتا ازدواج کردم

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35