2777
2789
عنوان

با دوست مزاحم باید چکار کرد

181 بازدید | 20 پست

مدام زنگ میزنه،این چندروز بدتر هم شده،جواب ندم چندبار دگ باز زنگ میزنه،چندبار بهش گفتم ازین اخلاقا بدم میاد،ولی هم چندبار زنگ میزنه هم پیام میده ک جوابمو بده کارت دارم،من واقعا حوصله ی اینکه چندین بار در روز تلفنی با ینفر حرف بزنمو ندارم،بعد هم ک زنگش میزنم که چی شده یه اتفاق مسخره افتاده،مثلا پارتنرش فلان حرفو زده یا به حرفای دیشب پارتنرش فکر کرده فلان چیز به ذهنش رسیده،اصلا حوصلشو ندارم،دوست دارم روزی یبار دوبار حرف بزنم ولی نه چندبار و بازم همون حرفای مسخره همیشگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیو بده مامانت بگه خوابی  چند بار اینکارو بکنی میفهمه الکیه و نمیخوای باهاش حرف بزنی

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
گوشیو بده مامانت بگه خوابی چند بار اینکارو بکنی میفهمه الکیه و نمیخوای باهاش حرف بزنی

اخه خودمم نیاز دارم هردوروز یکبار اینا با ینفر حرف بزنم ولی نه روزی ۱۰ بار