2777
2789
عنوان

کسی اینجا جرم گیری دندون کرده

114 بازدید | 21 پست

بچه ها شمام بعد جرم گیری پشت دندوناتون  یه فاصله ای حس میکردین؟ یه فاصله ی میلی متری میگم نکنه دندونامو تراش داده؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندین بار کردم ولی چیزی حس نکردم

اها

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
اره. نه جرم ها از بین میرن اینطوری حس میکنی

درسته

آره همشم یخ میکنه انگار هوا از اونجا رد میشه انگار دندونا فاصله دارن از هم خیلی بدههههه

افرین دقیقا

تراش:نداده جرم ها رفته لثه ها هم یه خورده حساس شده برا این ه

که اینطور

آره منم 

من بعد جرمگیری حس کردم دندونام کوچکتر شدن 

اونا جرم بودن نترس دندون نبوده 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»