2777
2789
عنوان

یک فریم از زندگی خوابگاهی همراه با افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 42 پست
رشتتو دوست نداری؟ هم اتاقیات خوب نیستن؟ میدونم سخته ولی باهاش کنار بیا چون بهتربن خاطراتت میشه

خاطرات خوب باهم زیاد داریم ولی من ناراحتم همه تو تابستون رفتن گشتن من همش تو خونه بودم و با خانواده درگیر بعدم آره یکم توی رشته ام شک دارم ، رشته قشنگیه ها ولی نمیدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دوست دارم زندگی تو خوابگاه رو تجربه کنم 

ولی خیلی درونگرام ..مشکل ساز نمیشه؟

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

ب مشاورت بگو برات شهرای دیگه رو بزنهباهاشون خیلییی حرف بزنبگو بزارید بزم شهر دیگه انتقالی میگیرم میا ...

دعا و نذر میکنن اینجا قبول شم تاره الویت همه ی رشته هاهم اینجا میزنن انقدر ازشون متنفرم برم شهر دیگه یکم آرامش میگیرم

چهار سال کارشناسی و دو سال ارشد تو خوابگاه بودم.

هم خوبی هایی داشت هم بدی هایی، ولی من دوستش داشتم.

و الان بعد از چهارده سال دلم تنگ شده برای خوابگاه و هم اطاقیام.

سعی کن لذت ببری از این دوران.

برای آرامشت هم خدایی که ما رو خلق کرده و به ما آگاه تر از خود ماست گفته برای آرامشتون ذکر خدارو بگید. مطمئنم حالت رو خوب میکنه:الا بذکرالله تطمئن القلوب.

گریه هم مکروهه مگر بر مصیبت امام حسین علیه السلام.

تو قوی هستی عزیزم.

خب نمیخوام کسی بفهمه ، تو دستشویی صدای گریه هام بیرون نمیره

آدم افسرده توی خوابگاه واقعا دیوانه میشه خدا بهتون صبر بده 

من خودم پارسال کامل افسرده بودم چهار ماه مردم و زنده شدم 

هنوزم یه مقداری هست ولی خب خیلی کمتر..

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

دعا و نذر میکنن اینجا قبول شم تاره الویت همه ی رشته هاهم اینجا میزنن انقدر ازشون متنفرم برم شهر دیگه ...

منم محیط بشدت سمی داشتم

از فامیل حسود و مقایسه خیلی خسته شده بودم 

هر روز سردرد و و ذهنم پر شده بود

شهرای خیلی دور رو زدم الان شهرم خیلی دور نیست

۴ ساعت راهه ولی خب همین که دیگ فامیل و دغدغه‌شون رو ندارم عالیه ذهنم ارومه

🌱پرنسس سایت🎀😁

منم محیط بشدت سمی داشتماز فامیل حسود و مقایسه خیلی خسته شده بودم هر روز سردرد و و ذهنم پر شده بودشهر ...

خوشبحالت 

منم فقط دارم فحش و دعوا و تبعیض و محدودیت و.... 

تحمل میکنم یعنی به حدی شده هر روز آرزوی مرگمو میکنم دلم میخواد برم یه شهر دور یه رشته ی طولانی مدت بخونم 

هم اتاقی هام اوکین کلی باهم بیرون رفتیم ، الان موقع امتحاناست کسی بیرون نمیره ،‌غروب خوابگاه خیلی دل ...

برای افسردگی برو تراپی یا روانپزشک اگه شدیده و از زندگی انداختت وگرنه در حالت عادی حال همه اکثرا خوب نیست