2777
2789

شهید محمد رضا تورجی زاده که از شهدایی هستند که خیلیا باتوسل بهشون حاجت روا شدند همیشه هم سر مزارشون شلوغ از ادم هایی که اومدند تا باتوسل به ایشون و واسطه قرار دادنشون به خواستشون برسند امشب شب شهادت امام رضاست انشاالله به حق امام رضا ضامن تک تک دوستان نی نی سایتی باشند و هممون امشل رزقمون رو بگیریم

دوست داشتید براشون حمد بخونید

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کنید به جمیع حاجتام برسم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

لیاقت اینو داشتم پنج شنبه سرمزارشون بودم🥲واقعا هم ایشون هم کل گلستان شهدا اصفهان آرامش بخش هستن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و انشالله شوهرامون من و عزیزانم رو کتک نزنن و خسیس و شکاک و بد دهن و بد ذات و دروغگو و فاسد و شر برا من و عزیزانم نباشن و آزارمون ندن😭.

براشون حمد خوندماگه اونجایی بگو سفارش منو بکنه خیلی زندگیم بهم ریخته و پاشیده

نماز پیامبر رو بخون

خواهرم خیلی معجزه ازش دیده منم میخوام بخونم ان شالله فردا یکم سخته ولی بازم توکل به خدا

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

انشالله و تو رو خدا دعا کن انشالله خدا عمر خیلی طولانی و سلامتی و خوش شانسی و رزق فراوان و آبرو و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی و آرامش و آسایش به من و عزیزانم بده😭 و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم شغل ثابت همین امشب گیرش بیاد و تا آخر عمرش بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و زن داییام هر نقشه و حیله و پنهان کاری داره برا من و عزیزانم الهی رسوا شن😭تو رو خدا دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین امشب خیلی زود و اکانتای تلگرام دیگه مسدود نباشه خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کنید انشالله همین امشب پدرم بره مسافر کشی خونه نمونه همش تو خونه مثل عزرائیل نشسته تو رو خدا دعا کن پدرم شر و ظلمش به خودش برگرده و انشالله پدرم کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و شکاک و دروغگو و بددهن و شر برا من و عزیزانم نباشه😭😭....

نماز پیامبر رو بخونخواهرم خیلی معجزه ازش دیده منم میخوام بخونم ان شالله فردا یکم سخته ولی بازم توکل ...

ببینم امشب بخونمش

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد