2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست

از اونجایی که نود و نه درصد مردا خیانتکارن نه جدا نمیشم بچم بی پدر بشه اما اگه بچه نداشتم جدا میشدم و هرگز دیگه ازدواج نمیکردم تنها عشق حال میکردم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

متاسفانه خیانت رو هیچوقت نمیبخشمجدا میشمنسبت به شرایط و عقاید خودم دارم میگم

میخوای کدوم کشور بری؟😍

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستکی داره به شرایط 

اگه شرایط طلاق داشته باشم طلاق 

اگه نه به روش نمیارم که نفهمه می‌دونم موندم باهاش 

ولی از قبل کاری کردم باش فکر خیانت نکنه😂

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

بحث ی بار دوبار نیست کلا میخوام بدونم اگه مثلا تو همون دوره یکی دوبار هم خیانت کرده باشه و دیگه انجا ...

اره.صد در صد طلاق .به شرط اینکه بچه نداشته باشی.اما اگر بچه داری باید خیلی روی طلاق درست و حسابی فکر کنی و سلامت روحی روانی و جسمی بچتو در اولویت بذاری.

وقتی یکبار تونست بازم می‌تونه خیانت کنه 

و مردی که یکبار خطای به این بزرگی کنه رو نمیبخشم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.