2777
2789
نه این هم نشد فقط مکالمهپیشرفت حساب میشه دیگهمثلا ریشه هارو بلد باشیریز نکات رو بلد باشیتلفظ درست بل ...

اونا که کاری نداره میگم چون خودت میخونی واست سخته 

الان یک جمله به present perfect  بگو یکی به past perfect

💕🌸☘️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب من میخوام واقعا واقعا یاد بگیرم همونجوری که برای برنامه نویسی وقت گذاشتم یاد گرفتم البته کسی منو ...

جدا نبین خودتو 

اگه کسی تلاش نمیکرد کلا هیچکاری انجام نمی‌داد 

علاقه داشتی شرایط داشتی تونستی 

انشالله اینم بتونی

💕🌸☘️🌹

اونا که کاری نداره میگم چون خودت میخونی واست سخته الان یک جمله به present perfect بگو یکی به past p ...

چیکار کنم دیگه مجبورم

ولی همین استاد آرش نیا یک چیزهایی گفت که معلم خودمون نمیدونست

دقیقا میدونی چرا من باید چند نفر C1 و C2 بودنمن سطح خودم B1 بود یک چیزهایی گفتم به جان همه عزیزانم ش ...

توی کلاسای کانون هم همینطوره به حساب سطح درسی همه یکیه اما ی کلمه ی آسون رو بعضیا متوجه نمیشدن اون کلمه برای سطح های پایین تر بود واقعا برای منم عجیبه به قول یکی از اساتید بعضیا فقط اسم سطحشون عوض میشه

اینکه توی کلاسای زبان بعضیا بیشتر بلدن چون خییلیی بیشتر تمرین کردن وقت گذاشتن براشون مهم بوده

جدا نبین خودتو اگه کسی تلاش نمیکرد کلا هیچکاری انجام نمی‌داد علاقه داشتی شرایط داشتی تونستی انشالله ...

نمیدونم من شرایط محدوده و سخته بخاطر همین میگم

کسی درکم نمیکنه 

چیکار کنم دیگه مجبورمولی همین استاد آرش نیا یک چیزهایی گفت که معلم خودمون نمیدونست

اگه این دوتا جمله رو میگفتی یعنی سی وان داشتی 

کتابهای قبل از این هیچکدوم این زمان هارو توضیح نمیدن

واسه همین میگم هدفت ته تهش باشه یجور انگار میخوای مثل زبان مادریت حرف بزنه

💕🌸☘️🌹

یک حقیقت رو بگم؟؟؟؟؟

من خودم بچه فامیلم صفر صفر صفر بود بهش استاد آرش نیا رو معرفی کردم با برنامه مطالعاتی که خودم ساختم

داخل فقط فقط یک سال از A1 رسید B2 

اگه این دوتا جمله رو میگفتی یعنی سی وان داشتی کتابهای قبل از این هیچکدوم این زمان هارو توضیح نمیدنوا ...

چی اینها برای C1 است؟؟؟

جدی میگی من باور نمیکنم واقعا؟

نه نه اشتباه نوشتم گفتم ضعف هاتو بگو شاید بتونیم کمک کنیم

درسته

من بیشترین ضعفم گرامرمه توی سطح من تمام گرامرارو باید بلد باشم اما من وقتی میخوام بگم باید فک کنم از بس استثنا دارن! 

چون از اول ردی گرامرم کار نکردم بیشتر به لهجه و کلمات دقت کردم کلماتم بخاطر کتابایی که هر روز انگلیسی میخونم خوبه خداروشکر در حد سطحم هستم اما گرامر ! امتحانای دانشگاه رو که دادم باید جدی روی گرامر کار کنم فایده نداره

یک حقیقت رو بگم؟؟؟؟؟من خودم بچه فامیلم صفر صفر صفر بود بهش استاد آرش نیا رو معرفی کردم با برنامه مطا ...

دیگه دارم حس تبلیغ میگیرم

تو هنوز خودت به بی ۲ نرسیدی چطوری بقیه رو با اطمینان رسوندی

💕🌸☘️🌹

درستهمن بیشترین ضعفم گرامرمه توی سطح من تمام گرامرارو باید بلد باشم اما من وقتی میخوام بگم باید فک ک ...

باز میگم دوره استاد آرش نیا فوق العاده کمک میکنه