2777
2789
حفظ کردن الکیه من حفظ نمیکنم من اگر بگم چه چیزهایی یاد گرفتم ترسناک میشه برات چون پایه ات ضعیفه

خیلی برات زمان برد یادگیریش؟

بعد حضوری کلاسی چیزی میرفتی؟ دوره ی رفرنست برای یادگیری رو معرفی میکنی بهم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روون صحبت میکنم مشکلی ندارم اما برای‌ معلم زبان بودن احساس میکنن اطلاعاتم کمه

دقیقا میدونی چرا من باید چند نفر C1 و C2 بودن

من سطح خودم B1 بود یک چیزهایی گفتم به جان همه عزیزانم شاخ در میاوردن

خیلی برات زمان برد یادگیریش؟بعد حضوری کلاسی چیزی میرفتی؟ دوره ی رفرنست برای یادگیری رو معرفی میکنی ب ...

اصلا من هیچوقت نه برای مدرسه نه هیچی کلاس نمیرم من با آموزش های نابغه ها یادگرفتم

من دیگه به سطح اهمیت نمیدم مثلا یادمه طرف میگفت من C2 واقعا قشنگ حرف می‌زد اما چیزهایی مال B1 آرش نی ...

تو سخت گرفتی 

اصلا داری به چیزایی اهمیت میدی که در واقع اهمیت ندارن

هدفت این باشه ک بتونی مثل یک کسی که زبان مادریشه حرف بزنی همین

💕🌸☘️🌹

مگه مهمه؟ والا یادم نمیاد ولی تو کتاب داداشم اونروز باهاش کار میکردم بود

همین سطح B1 است اما بعضی درست نمیتونستن تلفظ کنن من با معلم مال تهران خیلی تعریف میدادم صحبت کنم بهش گفتم تلفظ کن دیدم اشتباه با اینکه داخل کلی فیلم ها دیدم همون چیزی که استاد آرش نیا میگه

روون صحبت میکنم مشکلی ندارم اما برای‌ معلم زبان بودن احساس میکنن اطلاعاتم کمه

عزیزم برای معلم زبان شدن بستگی به موسسه داره ولی از b1 میشه معلم شد تدریس بیشتر متود و مدیریت هست البته به جز مدرس ایلتس که باید سطح زبانی عالی داشته باشی

👊
تو سخت گرفتی اصلا داری به چیزایی اهمیت میدی که در واقع اهمیت ندارنهدفت این باشه ک بتونی مثل یک کسی ک ...

نه این هم نشد فقط مکالمه

پیشرفت حساب میشه دیگه

مثلا ریشه هارو بلد باشی

ریز نکات رو بلد باشی

تلفظ درست بلد باشی یا...

عزیزم برای معلم زبان شدن بستگی به موسسه داره ولی از b1 میشه معلم شد تدریس بیشتر متود و مدیریت هست ال ...

خدا رحمت کنه همه ی امواتتو منم دوساعت دارم همین رو بهش میگم

میشه بگی چه کتابایی خوندی برای رسیدن به سطح C1؟

در کنار کلاسای کانون زبان ، هر روز کتاب انگلیسی میخوندم(چندین سال) الانم میشه گفت تقریبا هر روز میخونم اما بیشتر روی رایتینگ کمکم کرده برای اینکه صحبت کنید فیلم و انیمیشن خیلی کمک کننده هست 

اینکه کانون برام مهمه چون از مبتدی شروع میکنه تا پیشرفته 

کتابای انگلیسی هم کتابای داستان بودن 

خواهرم دانشجو معلم رشته ی زبانه اگه خواستید کتابایی که اساتید بهوششن معرفی کردن و خوب بودن رو بهتون بگم

ببین تو داری خود خوان میخونی اینا واست سخت

خوب من میخوام واقعا واقعا یاد بگیرم همونجوری که برای برنامه نویسی وقت گذاشتم یاد گرفتم البته کسی منو درک نمیکنه چقدر سختی کشیدم بماند