2777
2789

دخترا ... من یه کار پاره وقت پیدا کردم ولی صاحب کارام یه زن و شوهر هستن ، خانومه لحنش همش عصبیه و همشم توی قیافه هست ، امروز سلام کردم وقتی وارد شدم هیچکدومشون جوابم و ندادن🥲 خیلی حس بدی دارم ولی از طرفی هم خیلی پول لازم دارم و تخصص خاصی ندارم ، برنامه داشتم یکم از این کار پول در بیارم برم یه حرفه ای چیزی یادبگیرم که زیردست کسی نباشم یا حتی انلاین شاپ🥲 ولی کلا بعد از دو روز خیلی تو این محیط حس بی ارزشی میکنم نمیدونم حقارت و‌تحمل کنم یا بی پولی و راکد بودن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعور و جو گیر 😑 کارتو عوض کن بهانه نیارن پولتم ندن

قرار بود سه روز ازمایشی برم دو روزش و رفتم

همون روز مصاحبه گفت اگه بعد سه روز نخواستی پول اون مدت و بهت میدم ... ولی خب اصلا رغبت ندارم فردا رو برم🥲 خیلی حس بی ارزشی بهم دست داد امروز

قرار بود سه روز ازمایشی برم دو روزش و رفتمهمون روز مصاحبه گفت اگه بعد سه روز نخواستی پول اون مدت و ب ...

برن بدرک جوگیرا . زنای اینجوری یه چیز دیگم ک هس اینه فک میکنن یکی میخواد مرده رو ازشون بدیده! در حالیکه اگه عقل داشتن میفهمیدن .. مردی ک میره ینی براشون ارزشی قائل نیس . بیخیال شو کلا