2777
2789

من دردام خیلی شدید شده، هر روز بیشتر از روز قبل، فقط با مسکن زنده هستم. 

فقط با زاناکس می تونم بخوابم اونم در حد چند ساعت بعد از شدت درد بیدار می شم.

بله من دارم 7 ساله دارم 

شما تازه شروع شده بیماریت ؟ 

اوایل خیییلی درد داشتم.  الان کمتر شده. بدنم به درها عادت کرده  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش هوازی

استخر

باشگاه

پیاده روی

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
دارو نیست که کنترل کنه این بیماری و؟

فقط مسکن می دن یا داروهایی مثل پرگابالین، دولوکستین. و داروهای مربوط به اضطراب و افسردگی. ولی دیگه برای من اثر نداره، دردام هر روز شدیدتر می شه. واقعا گریم می گیره از شدت درد. 

یکی از تاپیکا تو دیدم عزیزم فکر میکنم شما این بیماری و نداشته باشی اگه پزشک مطمن تأیید نکرده باشه عوارض خیلی طولانیه کروناس که منم یه طور دگ شو دارم 

روی معده و روده و مغزم تاثیر داشته 

Go wild for a wile

بله من دارم 7 ساله دارم شما تازه شروع شده بیماریت ؟ اوایل خیییلی درد داشتم. الان کمتر شده. بدنم به ...

از کرونا شروع شد یواش یواش بود، مثلا در حد دو ماه سه ماه یک حمله، بعد به مرور بیشتر شد، از سال 1402 زیاد شد، کم کم بیشتر شد، الان در حدیه که شاید دو روز خوب باشم ولی یک هفته درگیر. 

فقط مسکن می دن یا داروهایی مثل پرگابالین، دولوکستین. و داروهای مربوط به اضطراب و افسردگی. ولی دیگه ب ...

من گروهی دیدم که لانگ کوید دارن و درد دارن ولی بیماری خاصی ندارن از کروناس 

Go wild for a wile

نمی دونم والا ولی دردام خیلی نفس گیر شدن.

شما علایم تو به دکتر میگی چون تو آزمایش چیزی پیدا نمیکنه ، یا علایم شبیه بیماری خاصیه میگن از اعصابه یا فلان بیماری در صورتی که چنین مشکلی نداری

Go wild for a wile