2777
2789
عنوان

این سایت پر از روانیه

141 بازدید | 15 پست

از اونایی که از  یه سری مردهای حرومزاده تو تاپیکی که داره به یه زن ظلم میشه  دفاع میکنن متنفرم 

طرف داره راجب تجاوز حرف میزنه از متجاوز دفاع میکنن

از کتک خوردنش توسط بابا و شوهر حرف میزنه از اون دوتا دفاع میکنن 

طرف تو خونه خودششش اجازه حرف زدن نداره بعد باز از اون مردها دفاع میکنن و حرفشونم اینه باباشه خب! شوهرشه! 

اخه احمق برا چی باید تورو به عنوان یه انسان خورد کنن و تو ام بگی طبیعیه چون بابامه یا شوهرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا هر وقت گفتم پدر و مادرم‌ یه رفتار بد یا اشتباهی دارن سریع پریدن رو سرم‌ پارم کردن که اون پدر و ...

میدونم چی میگی الان یکی تاپیک زده بابام بهم گفته تو حرف نظر فقط من باید زر بزنم 

منم گفتم کاش خدا به اونایی که لیاقت ندارن بچه نده اون وقت چهارتا اسگل پیک می اومدن میگن باباشه و فلانه 

این سایت بشدت زن ستیزه 

هر چه دیدم بدگویی و سیاه نمایی علیه همنجسشون

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بخش قابل ملاحظه ای از زنان نی نی سایت اینجورین 

چون اینجوری باهاشون رفتار شده و اگه حقو به ظالم ندن، باید با این واقعیت تلخ روبه رو بشن که تو زندگی بدبختی بودن که یه عمر تو سرشون خورده

کنار اومدن با این واقعیت اسون نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ددقیقااا از این میسوزم که بابا شماها زنین خودتون چه مرگتونه اخه

به نظر من همش از سر حسادته 

اصلا یه کامنتایی میبینم باورم نمیشه تو سال بیست بیست و پنج باشیم 

خانما همه جوره سرکوب میکنن همجنس خودشونو 

اصلا تصمیم دارم وارد تاپیکای اعصاب خورد کن نشم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

به نظر من همش از سر حسادته اصلا یه کامنتایی میبینم باورم نمیشه تو سال بیست بیست و پنج باشیم خانما هم ...

بخدا از حرص و عصبانیت تپش قلب گرفتم اگه یه مرد این حرفارو میزد این شکلی نمیشدم 

کسی که به همجنسش میگه مفت خور چون بیرون کار نمیکنه توقع داری مرد ستیز باشن؟اینا اکثرا زن ستیز هستند.

اینقدر که اینجا توهین به همجنس دیدم جای دیگه ندیدم.

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

روانین واقعا

البته بعضیاشون هم مرد زن نما هستند.

تو این تاپیک ها میتونی مرد زن نما از کاربرای خانم تشخیص بدی.

هنوز باورم نمیشه همجنسام اینقدر احمق باشند.پس احتمال میدم مرد زن نما هستند

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

البته بعضیاشون هم مرد زن نما هستند.تو این تاپیک ها میتونی مرد زن نما از کاربرای خانم تشخیص بدی.هنوز ...

ولی من ۹۹درصد احتمال میدم که زن هستن انقدررر زیاده از این زنهای احمق تو ایران که مغزشون از همون بچگی توسط ماماااان خودشون شست و شو داده شده و همون افکار عهد حجریشونو کردن تو مخ دختراشون جلو بابا و داداشت فلان کارو نکنی ها خونه شوهر این حرفو نزنی ها همشونو تو سری خور بار اوردن بعد که ماها حرف میزنیم میشینم روشن فکر های بی درک