2777
2789

چهار پنج باره هر وقت میشینم کنارش شرو ب صحبت میکنیم موضوع میبره ب اینکه مندسغیدم مامانم سفیذه بچم‌موهاش طلایی

در صورتیکه من سبزه م

بنظرتون قصد خاصی داره هی تکرار میکنه

آره میخواد پز بده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شعرو براش بخون

سفید سفید، سرخ و سفید 

حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

بگو خدا عقل و شعور بده به آدم ، زیبایی رو که الآن همه با پول خرج کردن بهش میرسن

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

من خودم سفیدم 

اما به این درک و فهم رسیدم که جذابیت به رنگ پوست و مو و چشم نیست

چقدر یه سری کوته فکرن

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

بگو خدا اگر درکنار زیبایی هوش هم بده خوبه ک متاسفانه خدا همه چیزو یکجا ب کسی نمیده معمولا کساییک زیاد منم منم میکنن و ی خصوصیتشونو میگن همونو فقط برای ارائه دارن 

یا بگو عزیزم من کورنیستم میدونم سفیدین الان با من مقایسه میکنی؟ رک بگو تا دیگ زر نزنه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

البته سفید داریم تا سفید  بهش بگو  الان برنز مده 

سفید سفید سیصد تومان  سرخو سفید سیصد تومان حالا که رسید به به سبزه هر رقمی می ارزه💗

دخترم تو بی نظیر ترین خلقت خدایی♥️🧿