2777
2789

از بچگی باهم بودیم من ازدواج کردم و دوتا بچه دارم اون مجرده ولی همچنان باهم صمیمی هستیم ولی نمیدونم چرا انقدر بهم دروغ میگه مثلا گوشی خریده بود ۲۰ تومن گفت دوس پسرش خریده بعد معلوم شد پولشو خودش داده یا حقوقشو بهم گفت ۳۰ میلیون ولی یه سری از دهنش دراومد که حقوقش ۱۲ میلیونه، یا الان ماشین خریده گفت دوس پسرش ۱۵۰ میلیونشو داده درحالیکه میدونم پسره آه در بساط نداره خیلی هم خسیسه، واقعا نمیدونم این دروغ گفتن برای چیه منو اون مثل خواهریم همه رنج و کم و ناراحتی و کمبودهای همو میدونم ولی اینجور حرکاتش واقعا دلمو میزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسادت میکنه و حس میکنه از تو عقب تره مثلا میخواد بگه منم شرایط خوبی دارم

اگه حسادته که واقعا برای خودم متاسفم شرایط زندگیم و ماشین و گوشیم خوبه ولی هروقتم داشتم جلوش گفتم ندارم حتی گوشیمم جلوش دست نمیگیرم

جایی بهش پز ندادی؟

درآمد هم متغیره خیلی شغلا علاوه بر حقوق ،اضافه کاری و  مزایای دیگر هم دارن مثلاً ممکنه ۱۲ حقوقش باشه با بقیه مزایا به ۳۰ برسه 

یعنی مبلغ حقوق کل درامدشون را نشان نمیده

خودمم خیلی دلم میگیره از رفتاراش واقعا حیف چون تنها دوستیه که دارم و فکر میکردم آدم امن زندگیمه

اشتباه میکردی

جلو اشتباهو از هر جا بگیری منفعته

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
جایی بهش پز ندادی؟درآمد هم متغیره خیلی شغلا علاوه بر حقوق ،اضافه کاری و مزایای دیگر هم دارن مثلاً م ...

اصلااا اهل پز نیستم ولی خب گوشی و ماشین و خونه زندگیم عالیه خداروشکر اما حتی جلوش گوشی هم دستم نمیگیرم و از لحاظ حقوقم یه کارمند معمولیه حتی اونموقع هم که گفت ۳۰ تومن تعجب کردم ولی یه سری از دهنش در اومد گفت کل حقوقی که من میگیرم ۱۲ ، ۱۳ تومنه به هیچی نمیرسم منم به روش نیاوردم

با ماهی12مطمنی گوشی و ماشین گرفته. شاید خانواده کمکش کردن. الکی کلاس گذاشته واسه دوس پسر

نه وضعشون خوب نیست ولی خب خیلی دختر پس انداز کنیه ده ساله هرچی پول درآورده داده طلا هرماه الانم همه رو فروخت ماشین خرید

اصلااا اهل پز نیستم ولی خب گوشی و ماشین و خونه زندگیم عالیه خداروشکر اما حتی جلوش گوشی هم دستم نمیگی ...

فرضا حتی اگه دروغ بگه  دروغاش چه ضرری بهت میزنه؟!

خودتم میگی دوست دیگه ای نداری و ماهی یه بار همو میبینید

شما سود و زیانی برای هم برای ایشون ندارید ،ایشون هم زیانی بهتون ندارن برای وقت گذرانی و شاید یکم حس خوب گرفتن با هم دوستید

فرضا حتی اگه دروغ بگه دروغاش چه ضرری بهت میزنه؟!خودتم میگی دوست دیگه ای نداری و ماهی یه بار همو میب ...

بالاخره هرکسی صداقتو دوست داره منم یه رابطه صادقانه و عمیق باهاش دارم اینجور حرکات کمی آدمو دلزده میکنه مخصوصا اینکه هیچوقت باهم از این حرفا نداشتیم یا هرموقع چیزی میخره من ازش نمیپرسم پولشو از کجا میاری خودش یهو برمیگرده میگه فلانی پولشو داده.خب چه دلیلی داره واقعا؟