2777
2789

من همه‌چی رو خودم خریدم حدودا دیگه کمش یه میلیارد و خوردی

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نمیدونم ولی یادش به خیر خواهرم سال ۹۳ با ۲۰ تومن همه چیزو گرفت...

اونیکی خواهرم سال ۹۵ با ۲۲ تومن...😭😭😭

ماشین لباسشویی ۱ونیم..

یخچال ۲ تومن..همشون هم الجی اینا...مارک خوب...۰😔😔

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

الان همه میگن یه میلیارد من یه بار حساب کردم جنس ایرانی ۴۰۰ تومن شد حالا تو بگو ۵۰۰ میتونی خودت لیست بنویسی توی دیجی و باسلام و ترب سرچ بزنی حدودی حساب کنی 

خریدای طرف مرد رو نمیدونم فکر کنم حداقلش بدون حلقه ۲۰ تایی بشه 

والا همه چیز بستگی ب خودتون داره ولی خب من دوماه پیش خورده وسیله هامو خریدم چیزای ضروری بود شد ۲۵۰تشک پتو اینا شدن ۱۰بعد وسایل چوبی رو ک شامل مبل میز ارایش کمد اینه قدی میز تی وی و جا کفشی پارسال دی ماه شدن ۶۰تومن از در تولیدی ولی امسال یکی از اقوام گرفت شدن ۲۰۰اون چند تیکه وسایل بزرگ ک‌شامل یخچال تلویزون لباسشویی گاز پارسال مهر شدن ۱۱۰تومن ولی چند روز پیش پرسیدم یخچال ما گرفتیم ۵۸ همون یخچال الان‌شده ۹۰ تومن و فرشم پارسال پاییز ۷۰۰شونه خریدیم دونه ای ۱۵ الان ۲۵ تومن شده 

ببخشید دیگه خیلی ریز گفتم ،گفتم شاید یکی خوند ب دردش خورد

والا دیگه الان دو تا فرش نه مری دستباف شده ۵۰۰ تومن باید خیلیا شو پسر قبول کنه یا این که یه مشت تیر ...

دستبافت مگه واجبه؟

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
والا دیگه الان دو تا فرش نه مری دستباف شده ۵۰۰ تومن باید خیلیا شو پسر قبول کنه یا این که یه مشت تیر ...

چرا باید دست باف بخری؟

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛