2777
2789

خانواده رفتن جایی، اومدم لیپتاب رو بزنم به پریز برق، پریز زده بود بیرون ولی همیشه ازش استفاده میکردیم کلا سه چهار تا از پریز هامون زده بیرون با سیمش نمیدونم این خونه لعنتی چرا اینجوریه هم شارژر هم بزنیم در بیاریم پریز باهاش میاد بیرون..

این پریز یکم سفت بود همیشه، باید همیشه یکم فشار می‌دادیم..اومدم لپتاب رو بزنم به برق فشار دادم یهو یه آتیش بزرگ جرقه زد همه برقا و یخچال و همه چی خاموش شد

طبقه بالا و خیاط سالمه 

فقط داخل طبقه اول اینطوری شد

اگه یخچال سوخته باشی چیکار کنم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که چیزی نیس

چیکار کنم هیچی روشن نمیشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بگو‌‌برفا قطع وصل شده

وای دروغ نمیتونم بگم لو میره داره میاد

محافظ نداشت یخچالتون؟مستقیم به پریز برق وصله؟

ن نداشت

نه چیزی نیست فیوز پریده

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶