2777
2789
خونه کی پنج شیش سال میری؟

مامانم 

بابام خیلی ساله فوت شده مامانم با داداشم زندگی میکنه خونه پدریم زن داره دوست ندارم برم با اینکه زنش ادم خوبیه خونه خواهر برادر هم یادم نمیاد کی رفتم بقیه فامیلم مگه جایی ببینمشون یا عروسی چیزی داشته باشن

اره میرهتاجایی بتونم اره ولی خب همبازی نداره مهارتهای ارتباطیشم یه کم ضعیفه چون تنها بوده همیشه

کلاس ورزش و اینا بفرستش 

باهاش بازی کن بازی فکری مخصوص سنش بخر 

کاردستی درست کنید 

مثلا باهم یکی از دیوار های اتاقشو رنگ کنید 

باهم اشپزی کنید کیک بپزید 

باهم فیلم ببینید 

با هم درس بخونید 

اما سعی کن زیاد به خودت وابستش نکنی که اسیب ببینه 

ببخشید خودتو شاغلین یا وقتتون ازاده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل من .انقد فرق بین بچه ها ش میزاره وجدیدا بین داماد ها هم میزاره .....همش وقتی با شوهرم میرم ...

دقبقن منم همین مشکل شما رو دارم مادرم به اون دوماد بیشتر توجه می‌کنه چون وضع مالی اش بهتره ولی شوهرم هر وقت کاری چیزی داشتن فقط رو شوهر من حساب میکنن بخاطر همین خیلی ناراحتم خوشی هاشون با اون داماده و عروساشونن موقع بدبختی یاد منو شوهرم می افتن

دقبقن منم همین مشکل شما رو دارم مادرم به اون دوماد بیشتر توجه می‌کنه چون وضع مالی اش بهتره ولی شوهرم ...

دقیقا مادر منم با کمال پررویی کار داشته باشه به شوهر من میگه .بعد اونوقت جواب شوهرمم با پررویی میده کلا بی چشم ورو هست از طرفی شوهر منم وقتی این برخوردا ببینه وتوجه فرق گذاشتنا میشه ناراحت میشه وسیاست رفتاری نداره و وقتی میریم سرد برخورد میکنه یا خوب سلام خداحافظی نمیکنه...خلاصه هر وقت میرم استرس رفتار این دوتا دارم واسه همین تصمیم گرفتم کمتر اونجا برم با شوهرم...هفته ای یبار تنها میرم با این حال که خونشون باهامون یه خیابون کمترم فاصله داره

دقبقن منم همین مشکل شما رو دارم مادرم به اون دوماد بیشتر توجه می‌کنه چون وضع مالی اش بهتره ولی شوهرم ...

میدونی کلا پدرومادرا بخاطر بچه هاشون احترام عروس یا دومادو دارن من فکر میکنم مادرم چون من براش مهم نیستم هرطور دلش میخواد با شوهرم رفتار میکنه وگرنه یه مادر هرچقدر هم که بگیم دامادش بد ولی چون دخترش زیر دستش هست نمیزاره بحث وناراحتی پیش بیاد ولی این براش مهم نیس درعوض با اینکه اون دامادمون هیچ کاری براش نمیکنه وفقط از زبون براش مایه میزاره احترام اونو بیشتر داره البته ازونم خوشش زیاد نمیاد ولی بخاطر خواهرم خیلی بهش احترام میزاره

بنظرم عواقب خوبی نداره 

افسردگی و...

برا چی میگن صله رحم عمر رو زیاد میکنه ، ترک رحم عمر رو دور از جون کم میکنه ...

یه راه دیگه پیدا کن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

منم با فامیل قطع ارتباطم ..

ی عده حسود.اهل غیبت و دو بهم زن..خونه مامانم میام فقط 

سر به خواهرام میزنم 

حتی حوصله همسایه رو ندارم و نمیخام کسی بیاد 

نمیخام کسیو ببینم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
شما برا خودت یه چی میگی! ـصله رحم با یه مشت گاو خوبه؟

یعنی همه بد هستن فقط شما یکنفر اون وسط خوب هستین؟

اخه نمیشه که همه خانواده و فامیل و دوستان و اطرافیان بد و حسود باشن فقط ما خوب باشیم 

به نظرم بهتره دیدگاه ات رو‌عوض کنی 

کلاس ورزش و اینا بفرستش باهاش بازی کن بازی فکری مخصوص سنش بخر کاردستی درست کنید مثلا باهم یکی از دیو ...

من شاغلم

مرسی عزیزم 

اما یه وقتایی ک خیلی خستم

یه وقتیاییم اعصاب سرو کله زدن ندارم

براش کم میذارم ازین نظر🥲

من شاغلممرسی عزیزم اما یه وقتایی ک خیلی خستمیه وقتیاییم اعصاب سرو کله زدن ندارمبراش کم میذارم ازین ن ...

خدا رو شکر که شاغلی دست جلو کسی دراز نیسیت واقعا افرین بهت مامان قوی 

کاش همشهری هم بودیم با هم رفت امد میکردیم حسابی هم با بچت بازی میکردم 

خلاصه از طرف من حسابی بچتو ببوس 

دقیقا مادر منم با کمال پررویی کار داشته باشه به شوهر من میگه .بعد اونوقت جواب شوهرمم با پررویی میده ...

دقیقن شوهر منم عین شوهر شماست سیاست رفتاری نداره، ما هم فاصله خونه مون خیلی کمه دو خیابون ولی بنظرم دوری و دوستی بهتره تا حداقل حرمت ها حفظ بشه