بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم تو حوزهٕ پخش و توزیع محصولات مراقبتی و آرایشی بهداشتی پوست تو کشوری فعالیت میکنم که تو دنیا بزرگترین مصرف کننده این محصولاته...اگه دوست داشتی میتونم کمکت کنم قشنگم 😍❤️
اونا شاکی نمیشن که چرا دیر به دیر میای؟من حتی دلم ممیخاد ماهی یکبارم سرشون بزنم
میگن حرف زیاد پشت سزمه ، حتی مادرم زیاد حرفم میزنع ، آخه میدونی ما وضع زندگیمون نسب به بقیه خانواده یه کم پایین بخاطر همین همیشه منو زخم زبون میزنن زیاد تحویل نمیگیرن منو شوهرم رو فقط توقع کار و حمالی از ما دارن ، اینجوری روزای خوش و خرمشون برا بقیه بچه هاست کار و بدبختی برا منو شوهرم از هر دو طرف خانواده خودم و شوهرم اینجوری با ما رفتار میکردن دیگ رابطه رو خیلی کم کم کردیم دیگ بسه این همه آزمون سو استفاده کردن
اونا شاکی نمیشن که چرا دیر به دیر میای؟من حتی دلم ممیخاد ماهی یکبارم سرشون بزنم
منم دیر به دیر میرم انقد گله کردن تا عادت کردن.... حال ادمو بد میکنن چرا باید بزور کسیو تحمل کرد؟؟فامیل درحد عزاعروسی محرم مادرشوهر قطع ارتباط ازبس بدردنخورن و حسود نترس کاری که حالتو خوب میکنه بکن