2777
2789
عنوان

من دیگه به خدا اعتقاد ندارم

2524 بازدید | 136 پست

چند وقته نمازم نمیخونم

خدا منو فراموش کرده جز درد و رنج و بدبختی تو زندگیم نیس

اونایی که قبولش ندارنو بیشتر دوست داره انگار

کاربری دست ۳ نفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون با این طرز فکری داری سختی میکشی،بدون هیچ بهایی خدا رو عبادت کن و باخدا باش ......

مطمئن باش سختی داره تورو با تجربه میکنه..

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

یعنی فکر میکنی همه چی الکیه تو این دنیا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

قشنگم پیش خدا عزیزتر از امام حسین ک نداریم کم سختی کشیدن؟ کم درد کشیدن؟ کم رنج کشیدن؟

ملاک دوست داشتن خدا اینا نیست

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من بهش باور دارم زیاد هم باهاش حرف میزنم 

ولی واقعا به چشم دیدم کسایی که آدم های بدی بودن یا خدا رو نمیپرستیدن انکار بیشتر خوشبخت بودن 

نمیدونم چرا اینجوریه واقعا دلیلش چیه 

از قدیم هم که میگفتن خرابا شانس دارن 

_

منم مثل توام تا الان نشده یه چی ازش بخوام بشه

یک ساعت پیش یه حاجت خیلی کوچیک داشتم گفتم خدایا اگه محو میبینی این اتفاق بیوفته چقدر به اماما قسمش دادم اونم نشد 

دیگه مطمئنم خدا منو نمیبینه میخوام خودکشی کنم چون به چه دردم میخوره اینجوری هرچی میخوام نمیشه فکرکن ۲سال تلاش کردم همه ی نماز ها ی حاجت و خوندم دعاها نذر ها 

رفتم حرم اماما ولی نشد ک نشد بدجور ناامیدم 

خدا منو اصلا نمیبینه

من‌خدا ر قبول دارم . بالاخره عقل و منطق میگه این جهان یه خالق داره . ولی این خالق انگار اونطور که به ما گفتنونیست . نه عدالت داره . نه مهربونی داره . نه از مومنین حمایت میکنه . نه به وعده هایی که داده عمل میکنه . پوست از سر خداپرست ها میکنه . هر چی بی دینه خوشبخت میکنه . آخرشم به اونی که نماز خونده لابد میخواد بگه تو برو تو جهنم اون پدر سوخته هه هم بخشیده میشه میره بهشت . 

اوووومممم خب حق داری ناراحت و دلگیر باشی. ولی خدا چیزی به ما بدهکار نیست. همه ی ما یه روزی تو خلوتمون از شدت ناراحتی ازین حرفها زدیم. ولی درنهایت برگشتیم بازم سمت خدا. 

ما انسانها فقط ظاهر و سطح رو میبینیم

الهی به امید خودت...