وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دوستم هم استخدام هست هم مغازه داره، میگه بازار مثل قبل نیست. وضعیت ما هم که حقوق ثابت میگیریم هم خوب ...
خوب 40 یا 50 میلیون مگه زیاد
یه شغل دولتی با مثلا 20 سال سابقه 40 تومن رو حقوق داره قطعا
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دوستم هم استخدام هست هم مغازه داره، میگه بازار مثل قبل نیست. وضعیت ما هم که حقوق ثابت میگیریم هم خوب ...
این درآمد هست واقعا ولی اونی که این درآمد ها رو داره حقیتقا کار میکنه و سختی میکشه ما هم داریم قبلا مسافر کشی میکرد با قرض و وام جرثقیل خرید الان وضعش خیلی خوبه یا کارگری میکرد رو ماشین سنگین کم کم ماشین خرید الان همینجوری ماشین خریده چند تا و پولدار شده
به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری
فکر کردم منظورتون جوون هاست.پسرای جوون الان 15 تا 20 تومن میگیرن چون سابقه ای ندارن.البته آموزش و پر ...
بله خودم فرهنگی هستم با 17 سال سابقه🥲