2777
2789

خانما من پسرمو میبرم گفتار درمانی و کار درمانی 

البته مشکل حادی نداره کامل حرف میزنند فقط تلفظارو‌ اشتباه میگه من ترجیح دادم ببرمش گفتار درمانی تا زمان مدرسه که دو سال دیگه اس مشکلی نباشه براش 

بعد امروز که تو کلینیک بودم دیدم دختر عمه شوهرم این جاست خودش منو دیدو سلام علیک کرد 

حالا به نظرتون خیلی بد شد ؟ یعنی می‌ره فامیل شوهرم پر می‌کنه که بچه فلانی ایراد داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ فضول باشه اره میگه...

فرض کن خواهرزاده شوهرخالم به خالم گفته بود ک منو فلان جا دیده

خالمم سریععع زنگ زد بابام ، بابام گفت خب حالا ک چی👺

به منم گفت این خالت و فامیلاش چقد فضولن اگ به خودت حرفی زد بهش بگو به تو چه👺💔

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

آره راست میگی ولی نمی‌دونم چرا حالم یجوری شد آخه من بشدت اعتماد به نفسم نابوده

ن بابا قوی باش تازه خیلیم خوبه مامان ب این باکلاسی مامان ب این بادرکی 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

اصلا گیریم که رفت و گفت فقط بچه تو نیست بچه شوهرت هم هست اگر خدایی نکرده مشکلی هم باشه تقصیر تو که نیستی یعنی میخام بگم مشکلی با وجود نمیاد هرچی میخان فک کنن برات اهمیتی نداشته باشه

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶