2777
2789

امرکز تو مجلس امام حسن بودم 

میگفتن هرچی از امام حسن مجتبی ع بخواین بهتون میده😭😭😭

از امروز مم هرچی بخوام اول از خدا دوم از امام حسن سوم از امام زمان عج میخام😭.یا امام حسن گره از مشکل همه ما باز کن.امام حسن خیلییی دست و دلباز بوده خیلی هدیه میداده خیلی معلوم بوده.الان امام حسن خیلی غریبه.حتی یه زائر هم نداره.یا امام حسن تو یه نگاهی به دل شکسته ما بنداز ما دستامون خالیه  دستای مارا خالی برنگردان

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

کسی از امام حسن حاجت گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اشتباه تایپی داشتم.مظلوم،معلوم تایپ شده

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو تایپیک تون از امام حسن مجتبی میخوام، خواسته دلمو.انشاالله یه روز بیام بگیم آقا خودش حاجتمو دا ...

الهی امین 

امروز روز شهادتها امام حسن مجتبی ع هست 

دم اذان از خودش بخواین متوسل بشین بهش 

هر وقت خواسته ای داشتین ب خودش بگین 

ب بچه هاتون یاد بدین ب شوخراتون بگین خیلی خوبه تو زندگی

حتما همینطوره. منم خواستمو از امام حسن مجتبی میخوام🥺الهی همه به چیزی که میخوان برسن.

حاجتروا باشی عزیزم 

موقع اذانه ممنون میشم واسه حاجتروایی من هم دعا کنی