2777
2789
عنوان

خدا درباره تقاص چی گفته

62 بازدید | 6 پست

آیه یا حدیثی ک خدا وعده داده هرکس بهمون بد کرده تاوانشو میده🥲🥲 بلدین؟

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدالبته اول لگو کی دل قشنگت رو شکسته؟

ی پسر نامرد 

من سادگی کردم اون نامردی

یکسال بازیم داد بعد هفت ماه ده روز قبل از بلاک در آورد و چت کرد باهام و فقد تحقیر و توهین 

بلاک کرد الان هم دیدم برا پارتنر جدیدش بیو گذاشته اول اسمشو ایدیش گذاشته 

خیلی دلمو شکست اشکمو در آورد بهم توهین کرد حرفایی ک زد ....

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

ی پسر نامرد من سادگی کردم اون نامردییکسال بازیم داد بعد هفت ماه ده روز قبل از بلاک در آورد و چت کرد ...

اون لیاقتت رو نداشته 

خدا خودش خواسته اون ذات واقعیش رو نشونت بده

بخدا ندید میگم صد پله از اون بالاتری

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
اون لیاقتت رو نداشته خدا خودش خواسته اون ذات واقعیش رو نشونت بدهبخدا ندید میگم صد پله از اون بالاتری

اره قطعا خدا دوسم داشت ک رفت

ولی چرا توهین تحقیر 

مگه من چیم کم بود ک گف ولگرد و...

منی ک ماهی بار میرفتم بیرون میدیدمش تازه ب زور

اره قطعا خدا دوسم داشت ک رفتولی چرا توهین تحقیر مگه من چیم کم بود ک گف ولگرد و...منی ک ماهی بار میرف ...

تحقیر و توهین اش رو مثبت برداشت کن 

باعث شد بیشتر مطمعن بشی در حدت نیست 

بیشتر ذات پلیدش رو نمایش داده

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .