یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید زیاد نشستی،البته برا منم بعد زایمانم خیلی درد داشتم،از سنگینی وزن دوران بارداری هم میشه،ولی منم طبیعی بودم برا شما نمیدونم...برا من کم کم خوب شد...
ولی سعی کن ی بالشت نشیمن بزار زیر پات ک کمتر اذیت بشی ک بعدا برات دردسر نشه
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
قسمت پایین کمر یک مجرای باریک وجود داره، در اصل جای "دم" هست که انسان ها ندارند. چنین چیزی بود که خوندم. یه لوله ی بسیار باریک هست. بعضی وقت ها عرق واردش میشه و باعث خارش و اذیت میشه. بعضی وقت ها موی بدن توی اون قسمت بر میگرده درون پوست رشد می کنه و باعث درد شدید و نیاز به جراحی داره. و چیز های دیگه. کلمه ی Pilonidal توی گوگل سرچ کنید.
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود