2777
2789

خانومای عزیز سلام

من میخوام تست  hpv و hiv  و‌کلن این بیماری های مقاربتی رو یه چکاپ بکنم چیکار باید کرد؟ کجا باید برم؟ باکره هستم

آزمایشگاه هایی که تست STD رو پشتیبانی میکنن

یه سرچ کنید پیدا میکنید

تست کامل std بدین، کل مشکلات مقاربتی احتمالی رو توش نشون میده 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایشگاه هایی که تست STD رو پشتیبانی میکننیه سرچ کنید پیدا میکنیدتست کامل std بدین، کل مشکلات مقارب ...

اها همش با ازمایش  std  مشخص میشه؟

برم ازمایشگاه  بگم خودشون میگیرن یا باید با نسخه پزشک ببرم براشون که انجام بدن؟

بعد محرمانه است یا نه؟

اها همش با ازمایش std مشخص میشه؟برم ازمایشگاه بگم خودشون میگیرن یا باید با نسخه پزشک ببرم براشون ...

میتونی از پزشک نسخه بگیری ولی فک نکنم بیمه پوشش بده

اگه تو آزمایشگاه خصوصی باشه محرمانه‌ست 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میتونی از پزشک نسخه بگیری ولی فک نکنم بیمه پوشش بدهاگه تو آزمایشگاه خصوصی باشه محرمانه‌ست

اها مرسی عزیزم❤️❤️

برای این گفتم که یعنی بدون نسخه هم برم انجام میدن برام یا نه بعد هزینش چقدره ؟ یجا نوشته بود سه میلیون همین حدوداست؟

اها مرسی عزیزم❤️❤️برای این گفتم که یعنی بدون نسخه هم برم انجام میدن برام یا نه بعد هزینش چقدره ؟ یجا ...

والا من خیلی سال پیش انجام دادم

الان از هزینه‌ش خبر ندارم