2777
2789
عنوان

چرا هرچی ظالم تره سالم تره

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا تو قران جواب داده ظالما و گناهکارا فکر میکنن مال و ثروت خوشی که تو دنیا دارن پاداش براشون در صور ...

اینجور ادما نه فقط از مال و ثروت که از بچه و احترام مردمم برخوردار میشن یه کسی از دوستان رو میشناسم انقد آدم خوبیه ولی مشکلات زیادی سر بچه دار شدن کشیده ولی کلی آدم بد دیدم خیلی راحت بچه سالم دنیا اوردن درحالیکه اون آدم خوبه باید نسلش ادامه پیدا بکنه

از کجا معلوم الان بهشت وحالش خوب

کسی این چیزارو نمیدونه واقعا

البته یدونه دختر داره اون خوشبخته و زندگی خوبی داره 

ولی فلسفه دنیا عجیبه 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

من بدبختم همینمفکرشو بکن دیوانه وار عاشقش بودم ولی عشق یکطرفهبراش کادو میخریدم با ذوق درست میکردم سو ...

عزیزم برای کادو خودتو ناراحت نکن کادو ندن بهت چی میشه مگه

عزیزم برای کادو خودتو ناراحت نکن کادو ندن بهت چی میشه مگه

حسرت شده حسرت

اینقدر بی ارزشم اینقدر

حتی لایق یه کادوی خوب نیستم؟لایق سورپرایز؟لایق عشق؟لایق یه نوازش؟لایق یه تعریف

حق بده:)

این برای توجیه و راضی نگه داشتن مردم بدبخت گفتندوگرنه مگه به چشمت دیدی ظالما اون دنیا درحال زجرکشیدن ...

کی گفته از خدا و قرآن که بالاتر نداریم من حرف قرآن و بیشتر قبول دارم البته که وقتی بشینی دودوتا چهارتا کنی و به خودشناسی و خداشناسی رسیده باشی میبینی چه عذاب دردناکیه همین که غرق این دنیا بشی و دست خالی بری اون دنیا 

اینجور ادما نه فقط از مال و ثروت که از بچه و احترام مردمم برخوردار میشن یه کسی از دوستان رو میشناسم ...

درسته اما اینم بدونیم این دنیایی که ماتوشیم هیچوقت اونقدر واقعی نیست که کل عدالت خدارو ببینیم پس نمیشه همه چیو به همین الان سنجید و نتیجه گیری کرد