یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا تو قران جواب داده ظالما و گناهکارا فکر میکنن مال و ثروت خوشی که تو دنیا دارن پاداش براشون در صور ...
اینجور ادما نه فقط از مال و ثروت که از بچه و احترام مردمم برخوردار میشن یه کسی از دوستان رو میشناسم انقد آدم خوبیه ولی مشکلات زیادی سر بچه دار شدن کشیده ولی کلی آدم بد دیدم خیلی راحت بچه سالم دنیا اوردن درحالیکه اون آدم خوبه باید نسلش ادامه پیدا بکنه
این برای توجیه و راضی نگه داشتن مردم بدبخت گفتندوگرنه مگه به چشمت دیدی ظالما اون دنیا درحال زجرکشیدن ...
کی گفته از خدا و قرآن که بالاتر نداریم من حرف قرآن و بیشتر قبول دارم البته که وقتی بشینی دودوتا چهارتا کنی و به خودشناسی و خداشناسی رسیده باشی میبینی چه عذاب دردناکیه همین که غرق این دنیا بشی و دست خالی بری اون دنیا