2777
2789
عنوان

برای کنکور نا امیدم خیلییی

170 بازدید | 18 پست

ورودی یازدهمم... دهممو خیلییی خوب میتونم بگم جمع نکردم ولی بازم تا حد زیادی مسلطم تست زدم آزمون دادم

ترازم 5800 5900 ایناست...

دوست دارم پزشکی دندون دارو یکی ازینارو بیارم تو تیزهوشانم ولی همه میگن تو خواب ببینی و مسخره میکنن

مگه وضعم خیلی داغونه؟ نمره هام همیشه بالای نوزده هیجده هست پیوسته درس میخونم یعنی روزیو بدون چهار پنج ساعت خوندن نمیذارم... 

نمیدونم این انرژی منفیو دیگه نمیتونم تحمل کنم تا تلاش میکنم مسخره میکنن کلا امیدمو از دست میدم ناراحت میشم

شایدم خیلی حساسم نه

دوازدهم شروع کردن با پایه زیر صفر تونستن ناامید نباش بستگی داره بتونی مستمر باشی یانه من هیچوقت نتونستم چون تو جو بودم ولی تو بتون،۶۵۰۰تو قلمچی خیلی خوبه تازه خیلیام تقلب میکنن و ترازو علکی بالا میبرن بقیه با درصدای خوب تراز پایین میگیرن خودتو با قلمچی نسنج فقط دقت کن از روز و هفته ی قبلت بهتر باشی، نهاییاتم خیلی خوب بخون

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم شروع کردن با پایه زیر صفر تونستن ناامید نباش بستگی داره بتونی مستمر باشی یانه من هیچوقت نتون ...

تلاشمو میکنم ولی همه دوست دارن بکوبنت اعصابمو خیلی خورد میکنه... 

5900 کجا 6500 کجا

هرسری سیصد تا سیصد تا میرم بالا ولی بازم انگار کافی نیست

درصدامم این سری خیلی خوب بود واقعا فکر میکردم این سری دیگه بالای شیش هزاره ولی نشد از اون روز دیگه حوصله خوندن ندارم... 

وضعت داغونه؟؟؟🤔هنوز یازدهمم نرفتی الان ناامیدی؟مایی که کنکورم دادیم ترازمونم دیدیم هنوز امید داریم

هرچی میشه برمیگردن میگن با این تراز قلمچیت چی میخوای بیاری

جو افتضاحیه

هرچی میشه برمیگردن میگن با این تراز قلمچیت چی میخوای بیاریجو افتضاحیه

اونا سازمان سنجش  هستن که بهت بگن قبول میشی یا نه؟

هر بار ۳۰۰ ۴۰۰ تا بیاد رو ترازت تا آخر دوازدهم امکانش هست ۱۲ ۱۳ هزار باشی معدلت بالای ۱۸ ۱۹ باشه دیگه قبولی 

هرچی میشه برمیگردن میگن با این تراز قلمچیت چی میخوای بیاریجو افتضاحیه

آره خب تیزهوشان اینطوره ولی ولش کن همشون کلید میزنن ترازشون بالا درمیاد،تو صادقانه بخون و تلاش کن میتونی

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

میدونی بزرگترین آسیبی که دوره کنکوری بودنم خوردم اینه از بس به حرف دوستای حسودی گوش کردم هیچی تو این دنیا غیر ممکن نیست پزشکی و دندون اصلا غیر ممکن نیست اگه میخوای روشون و کم کنی از همین فردا استارت برت