2777
2789
عنوان

ممکنه باعث اختلاف شه همچین چیزی

65 بازدید | 2 پست

یه چن باریه هی میگه بچم خوبه ها پش بندش سریع میگه اما الان نه منظورم در ایندس

احساس میکنم کم کم اینجوری میگه تا برام عادی شه بعدها مخالفت نکنم

از حرفشم خوشم نمیاد دوستم میگه جدی بهش بگو دیگه راجب این موضوع حرف نزن 

بنظرتون همینجوری بگم؟

نکنه همچین چیزی بعدا باعث اختلاف شه بینمون

چون خودشم قبلا گفته بود که منم از بچه خوشم نمیاد شاید ده دوازده سال بعد ازدواجمون بخوام بهش فک کردم

اما تا الان ی چن باری گفته مثلا به شوخی و اینا

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

کی همسرت؟؟ قبلا اگر اینجوری گفته اره احتمالا عوض شدن نظرش هست.

اره دیگه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.