2777
2789
عنوان

الذین برق بیاد

75 بازدید | 9 پست

پسر من هشت سالشه یه اختلال کوچیک هم داره بعد امروز ساعت سه برق رفت دیگه طبق جدول ساعت پنج باید برق میومد بعد سر ساعت پنج که شده پسرم تکرار میکنه الذین برق بیاد الذین از قرآن مدرسه یاد گرفته بعد همون لحظه برق اومد داد میزنه مامان انقدر دعا کردم تا برق اومد هیچی بچم قربونش برم مستجاب ادعوس مادر شوهرمم وقتی یه مشکل ازمون حل میشه میگه اینقدر دعا کردم مشکلتون حل شد اینکه ما پدرمون درومده تا درست بشه هیچی همه چی از دعای اون بوده ظاهرا پسرمم به مامان جونش رفته

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

😂😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

موقع برق اومدن از بس بلند صلوات فرستادیم 😂😂 هر وقت برق میاد بچه دو ساله ی منم دستاشو میبره بالا فقط همون اللهم اول شو میگه 🤣🤣

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الذین برق🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

موقع برق اومدن از بس بلند صلوات فرستادیم 😂😂 هر وقت برق میاد بچه دو ساله ی منم دستاشو میبره بالا فق ...

ووی عزیزم زنده باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست