2777
2789

من دخترعموم  کلا 53  کیلو قد 162 همینحوریشم حزو اسکینی هاس

بچه کلا روزی فک کنم  600 700 کالری بیشتر نمیخوره دستش لرزش پیدا کرده  بلند میشه سرش گیج میره و رنگ به صورتش نداره مث گچ

میگه میخوام 45 کیلو بشم 😐😂

آره خلاصه دیروز یکم ارده کنجد و شیره انگور بردم براش بخوره جون بگیره البته به زور

دیگه شامش و هم به خاطر گل روی من خورد 

والا لاغری خوبه منم دوست دارم لاغر شم ولی ن این که انقد آدم به خودش فشار بیاره

🤍✨️Hala Madrid

۶۰۰ ۷۰۰ فاجعه هست، احتمالا یا داره زیاده روی میکنه یا دچار انورکسیا شده توروخدا مراقبش باش ۴۵ میشه پوست و استخوان با قد ۱۶۲، پریودش قطع میشه، موهاش میریزه، چشاش گود میوفته، الان متوجه نیست داره چیکار میکنه بچه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۰۰ ۷۰۰ فاجعه هست، احتمالا یا داره زیاده روی میکنه یا دچار انورکسیا شده توروخدا مراقبش باش ۴۵ میشه پ ...

منم والا بش میگم یه طایفه نگران این لوس خانوما بابا

مخصوصا سنش کمه 

🤍✨️Hala Madrid

منم والا بش میگم یه طایفه نگران این لوس خانوما بابامخصوصا سنش کمه

گناه داره الان اصلا نمیفهمه داره چیکار میکنه، بدنش در حالت استراحت هم باشه از ۷۰۰ کالری بیشتر مصرف میکنه