2777
2789
عنوان

علایم بارداری قبل موعد پریود

234 بازدید | 12 پست

سلامتقریبا 2 روز نیم دیگه موعد پریودمه

هیچ علامتی ندارم متاسفانه که نشون دهنده بارداری باشه

سینه درد هم ندارم

یعنی امکان حاملگی بدون علامت وجود داره ؟  

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

توکلت ب خدا .... ولی آدم باردار باشه خودش حس میکنه من شش رو قبل پری آزم منفی بود ولی خودم حسش میکردم  روز اول پری بی بی زدم مثبت شد

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره 

من تو ماه سوم ویار گرفتم

دو ماه لکه بینی هم داشتم و اصلا نمیددنستم باردارم

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
ربطی نداره  من تو ماه سوم ویار گرفتم دو ماه لکه بینی هم داشتم و اصلا نمیددنستم باردارم

عزیزم

یعنی قبل موعد پریودت علایمی مثل سینه درد یا دل درد هم نداشتین؟

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
توکلت ب خدا .... ولی آدم باردار باشه خودش حس میکنه من شش رو قبل پری آزم منفی بود ولی خودم حسش میکردم ...

الهی خدا شکر که باردار شدی عزیززم

من حس خواسی ندارم فقط گاهی سمت چپ رحمم تیر میکشه یا کلش داغ میکنه

نامید شدم این ماهم    

عین من... من کلا پری هام نامنظمه نمیدونم کی قراره بشم ولی کلا هیچ علایمی نداشتم فقط امروز یه ذره کمرم درد میگیره و ول میکنه زیر شکمم یه ذره حالت گرفتگی پیدا کرد فکر کنم امروز پریود میشم ..... چرا خدا هی نا امید میکنه منو   

و خدا همین نزدیکیست
من ۳ باید پری شم .سینه ام درد میکنه .کلی همیشه بعد اقدام علایم داشتم همسشه ک چیزی هم نشوده .خیلی ب ع ...

اره

ماه پیش ماه اول اقدامم بود

کلی علایم عجیب بی سابقه داشتم خصوصا سینه درد و متورم شدنشون

مطمعن بودمحامله ام ولی خوب سر موعدم پری اومد و نبودم

این ماه خبری از علایم خاص نیس میترسم حامله نباشم

اره ماه پیش ماه اول اقدامم بود کلی علایم عجیب بی سابقه داشتم خصوصا سینه درد و متورم شدنشون مطمعن ...

ربطی ب علایم نداره .ماهای اول بدن متعجبه هی اینور اونور میشه همه چی 😆

ولش کن بش فک نکن‌ 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
عین من... من کلا پری هام نامنظمه نمیدونم کی قراره بشم ولی کلا هیچ علایمی نداشتم فقط امروز یه ذره کمر ...

عزیزم ان شالله زودتر مامان میشی نا امید نشو توی پری نامنظم باید حتما یه شب در میون اقدام داشته باشی

ربطی ب علایم نداره .ماهای اول بدن متعجبه هی اینور اونور میشه همه چی 😆 ولش کن بش فک نکن‌ 

واقعا؟

پریودی های من مثل سر ساعت منظمه سیکلم 30 روزه اس

و ماه پیش روز 18 یه سونو دادم نوشته بود مایع ازاد در کلدوساک خلف مشاهده شد یعنی تخمک ازاد شده از اون سونو هم هر ماه یکم برج پریود میشم این ماه هم بر مبنا اون سونو از روز 12 تا 20 اقدام مرتب داشتم ولی الان علایمی ندارم دلمو خوش کنم فقط گاها رحمم میگیره

عزیزم یعنی قبل موعد پریودت علایمی مثل سینه درد یا دل درد هم نداشتین؟

حداقل اینقدری نبوده ک متوجه بشممم

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.