2777
2789
عنوان

بچه ام مگس خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2450 بازدید | 35 پست

هیچی نمیشه. ولی این مردا خیلی خنده دارن. حالا داداش شما که بچه است، شوهر خاله من گیلاس داده به پسر سه چهار ماهش. به گلوی بچه چسبیده و با بدبختی نجاتش دادن. بعدش که بهش گفتن چرا اینکار و کردی؟؟ گفت هسته اش و درآورده بودم !!!!   البته این موضوع مال حدود چهل سال پیشه

داداش من ۲۵سالشه نمیتونم ۱دقیقه پسرمو بذارم پیشش..اونقدر که بی خیاله..و البته تنبل..😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔😔😔میترسم مریض شه

ای جوووووونم😍😍😍

اشکال نداره بابا اسید معده ش پدرشو درمیاره,یک کیلو مگس نبود که.

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
مگس ک چیزی نیس بچه همسایمون ملخ خورد مامانشم داشت نگاه میکرد

بچه های الان چرا انقد باحالن😝😝😝

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.