2777
2789
عنوان

مشکلات و دعوا با شوهر

191 بازدید | 4 پست

بچه ها میشه اگه کسی رو داخل سایت میشناسین یا تو دور و اطرافتون ، با شوهرش خیلی مشکلات داشته باشه و تونسته باشه مشکلاتش درست کنه؟!

ازتون عاجزانه درخواست دارم برام تگ شون کنین یا اگه از زندگیشون چیزی میدونین برام کامنت بذارین تعریف کنین

دعاتون میکنم 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

,همه آدمها مثه هم نیستن و نمی‌خوام ناامیدت کنم ولی همه کسایی که میشناسم دیگه فقط به خاطر بچشون دارن ادامه میدن یا خانواده داغونی دارن ک‌ اجازه جدا شدن و ندارن امیدوارم زندگیت بهشت بشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
ببین مرد ها یک چیز فقط میخوان اونم احترام اقتدارشو‌ حفظ کن احترامش کن اونوقت میبینی ک مشکلات کم کم ح ...

اون دوره همسرداری رو دارم

ولی همش دعوا میکنیم

اصلا فضا جوری نیست بشه اقتدار داد 

اصلا دیگه برام ارزشمند نیست

منم دیگه دهنمو وا میکنم ، فکر و منطق هیچی تو دعوا هر چیزی بگی میگم ، خسته شدم 😭😭😭😭

نمیدونم چیکار کنم دیگه 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲