2777
2789
عنوان

تعهد به پلیس

80 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها😔 من تتزه با یه آقایی اشنا شدم  امروز رقتیم بیرون اشنا شیم مثلا  داشتیم حرف میزدم موهامو از پشت درست میکرد یهو گشت رسید مارو گرفت😔 اطلاعات کدملی ادرس  شماره  و امضا ازمون گرفت    تعهد دادم  همه چیمونو گرفت رفت  من چیکار کنم  میترسم  ثبت کنن  برام درد سر شه😭😭😭 چون ما کار بدی نمیکردیم اون چرا گیر داد  بهم گف اطلاع دارن توخونه گفتم اره فقط یابام نمیدونه گف اسمش چیه میترسم بیان دم در اینا یا به بابام زنگ بزنن ابروم بره بخدا کاری نمیکردیم از هیچی برامون درد سر کردن😔  برام سو پیشینه ثبت میکنن؟ کسی تحقیقم کنه  برا استخدام یا ازدواج میگن بهش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی وقته دیگه از این کارا نمیکننا.حدس میزنم یا سنتون خیییلی کمه یا اصلا پلیس نبودن سرکارتون گذاشتن.

منم به همین فکر کردم اخه سالهاست دیگه گشت امنیت اخلاقی که به پسر دختر گیر بدن نیستن !

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

نه بابا چه سو پیشینه ای به هیچ عنوان اینا جایی ثبت نمیشنچرا گرفتت مگه جرمی کردی؟

نه اصلا نشسته بودیم فقط من موهام باز بود  منم به این ناراحتم که چرا  اطلاعاتمونو گرفتن اخه

خیلی وقته دیگه از این کارا نمیکننا.حدس میزنم یا سنتون خیییلی کمه یا اصلا پلیس نبودن سرکارتون گذاشتن.

بخدا بود ماشین پلیس بود با دوتا سرباز یدونه ستوان یکیشم  ورجش بالاتر بود

نه بابا چه سو پیشینه ای به هیچ عنوان اینا جایی ثبت نمیشنچرا گرفتت مگه جرمی کردی؟

میترسم از شانس من بیره سو پیشینه کنه چی خونواده میکشنم  والا از اون دخترا نیستم😭😭از شانس منه فردام بخوام ازدواج کنم درد سر نشه

بخدا بود ماشین پلیس بود با دوتا سرباز یدونه ستوان یکیشم ورجش بالاتر بود

خواستن بترسوننتون.

هیچی نمیشه.البته میگم با احتمال خیلی بالا میگم پلیس نبودن یا شاید اصلا حوصلشون سر رفته اومدن سراغ شماها سوژه ی خنده پیدا کنن.

خواستن بترسوننتون.هیچی نمیشه.البته میگم با احتمال خیلی بالا میگم پلیس نبودن یا شاید اصلا حوصلشون سر ...

اخه خدا لعنتش کنه سرم یه جوری داد زد گف پدرت میدونه اینجایی؟ اسمش چیه متولد چندی دانشجویی  تذکر میداد باز چیزی این اطلاعاتو دقیق  گرفت بعد دوباره پرسید تا ببسنه دروغ گفتم یا راست تو یه برگه آ چهار خالی نوشت

منم میگم بخدا اهل اینکارا نیستم استرش دارم ابروم بره۰😔