2777
2789
دکتر جردن پترسون:مرد ها دو دسته هستند. کسانی که دنبال رابطه های کوتاه مدت هستند و کسانی که دنبال تشک ...

فقط با کشتنش آروم میشم همین

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همرو امتحان کردی که میگی از همه متنفری دو دقیقه وایسا شاید یه پسر خوب پیدا کردی

فکر کردی قلب و روحشون پاکه؟؟

فکر کردی تو رو واسه خودت میخوان؟؟

اگه اینجوری فکر کردی کاملا در اشتباهیییییی

یه روز همتونو میکشممممم

بیااول شوعرمنو بکش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

وقتی یکی تو زرد از اب درمیاد لازم نیست همه رو تک تک امتحان کنه همون یدونه برا هفت پشتش کافیه

پس اگه یه دختر ب فرض میره ب همجنس خودش خیانت میکنه میشه گفت همه دخترا اینطوری ان ؟؟

خب اگ بکشیش کی سوسک میاد برام بکشه

شوهرمن عرضه سوسک کشتنم نداره😩

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

پس اگه یه دختر ب فرض میره ب همجنس خودش خیانت میکنه میشه گفت همه دخترا اینطوری ان ؟؟

اون دختر هم زخم خورده ی همین نامرداس 

با خیانت داره انتقامشو میگیره