2777
2789

اولین خسی که ازشون میگیرم پشت کوهی بودن و داغون‌بودنشونه 😂😂 همکلاس قدیمی دانشگاهمون شوهر کرده شوهره هم کارمنده معمولیه استوری گذاشته با شیصد تا چشم نظر نذار خوب عزیزم 😂بعد عقدکنونشم داغون مثل پنجاه سال پیش رو زمین نشستن عقد کردن ببین من مسخره نمیکنم این مراسماتو بهرحال متفاوته رسما ولی این چشم نظر خدایی ضایعه

کار اون شخص رو تایید نمی کنم اما ما چه خوشمون بیاد چه نیاد بعضی چیزا واقعی ان و وجود دارن ما ام نمی تونیم کاریش کنیم

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خودتم داری که 😂😂🤣 این اموجی نشاندهنده فکر پشتت هست دختر خوب

من از این ایموجی خیلی خوشم میاد قشنگه دوست دااررم بزارم

https://daigo.ir/secret/51641991213   لینک ناشناسمه خوشگلا😇💚

کار اون شخص رو تایید نمی کنم اما ما چه خوشمون بیاد چه نیاد بعضی چیزا واقعی ان و وجود دارن ما ام نمی ...

من شنیدم این علامت بدتر چشم شیطانه ولی واقعا این کارا مضحکه ست و توهین به شعور مخاطب اخه کاش چیز لاکچری بود حداقل 😅😅

دقیقا فکر کنم من جورجیانارو اشتباهی فالو کردم 😂😂🧿

🤣🤣 

جورجینا با اون همه ثروتش اهل این چیزا نیست 

هرچی سطح پایین دیدم اهل اینکارا بوده

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️