2777
2789
عنوان

خدا جونم چرا اینکار رو باهام کردی چرا زیباییم رو ازم گرفتی 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 44 پست
تو خونه کار کن چمیدونم خیاطی تیکه دوزی جواهر دوزی و ...

اینا فقط گفتنش آسونه

واسه خیاطی اولش باید کلی خرج کنی پول کلاس و مدرک و تکمیل تمام دوره ها همش پارچه بخری بری بیای تا دوسه سالم خبری از مشتری نیست هی واسه خودت بدوزی بپوشی 

من دنبال همه اینا رفتم

آخه چجوریتوی روستایی که هیچی نیست حتی کارشهر نزدیک حقوق فروشندگی ماهی ۳ تومنه که همش واسه کرایه میره ...

چند سالته ؟ 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴

تحصیلاتت چیه ؟

شغل مرتبط نمیتونی پیدا کنی ؟ 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵ تا صلوات بفرستی........................................................................وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

تحصیلاتت چیه ؟شغل مرتبط نمیتونی پیدا کنی ؟

مگه روستا میشه تحصیل کرد🤦‍♀️

کرایه تا شهر خیلی زیاده تازه من از روستاهای آباد شمال کشورم

روستای ما اگه ۳۰۰ تا جون داشته باشه سرجمع ۵ تا دانشگاه رفتن اونام یا پسر بودن یا خانواده کاملا حمایت کردن یا توی شهر کسی رو داشتن که برن خونه اون

دیپلم انسانی ام 

جواهر دوزی برای مغازه ها و مزون ها

شما پیدا کن من انجام میدم

نیستش خانوم اگه هم باشه همین که ببینن آدرست روستاست لباسی که ۵۰ پول دوختشه ۱۰ واست حساب میکنن

از طرفی اصلا روستا قبول نمیکنن چون مسیر طولانیه صرف نداره

مگه روستا میشه تحصیل کرد🤦‍♀️کرایه تا شهر خیلی زیاده تازه من از روستاهای آباد شمال کشورمروستای ما اگ ...

کاش میشد ادامه بدی ! بری دانشگاه