2777
2789
عنوان

دعا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم .چون چند سال هر دکتری رفتم گفتن از ما سالم تری.یه سرکتاب که وا کردم گفت دعا و طلسم داری نه ...

سوره بقره گوش کن یه سری دستور دیگه هم هست سرچ کن انجام بده انشالله راحت میشی

سوره بقره گوش کن یه سری دستور دیگه هم هست سرچ کن انجام بده انشالله راحت میشی

اصلا نمیتونم حالم بد میشه گوش میدم بی قرار میشم.ولی حرز گرفتم خوبه فعلا نمازمم تونستم بخونم 

هرچی از خدا و پیر و پیغمبر خواستم هیچ کدومشون جوابمو ندادن

زیارت عاشورا رو امتحان کن بازم اگر نکردی یا کردی قبلا. ادامه بده مشکلت حل میشه. توسل به امام حسین بالاتره ازین دعا. بخاطر خودت میگم... چون چیزایی می‌دونم و دیدم و شنیدم از دعا و طلسم.نمیخوام به زبون بیارم. حالا هم دیرنیست، نذار خدا بسپارتت دست همون طلسم. چون منم نمی‌دونستم قبلا بعدا فهمیدم میگن کسی دعا بگیره از دایره ایمان و حفاظ خدا خارج شده و وارد کفر شده، خدا به همون واگذارش د میکنه، امیدوارم ناراحت نشی از حرفم🌹 از روی خیر خواهی دارم بهت میگم...

توکل بر خدا

زوم کردن رو من شوهرم اصلا تاثیری نداره فقط منم که سرد میشم خس و حال زندگی ندارم اینقدر میخوان مریض بشم که شوهرم خودش بره من جالبه می‌دونم کیه ولی کاری از دستم بر نمیاد

زوم کردن رو من شوهرم اصلا تاثیری نداره فقط منم که سرد میشم خس و حال زندگی ندارم اینقدر میخوان مریض ب ...

دقیقا ماهم همینطوریم منم از شوهرم سرد شدم ازش متنفرم دوست ندارم ببینمش اما خب بخاطر دوری از بچهام گفتم برگردم و می‌دونم اگه برگردم بازهم دعوامون میشه چون حالم ازش بهم میخوره