2777
2789

سلام عزیزان از همتون خواهش میکنم کمکم کنید

من 40 سال دارم خانم هستم و یک پسر دارم که کلاس چهارم هست با همسرم رابطه عاطفی ندارم و از ابتدای ازدواج چون از طرف من ناخواسته بوده و خانواده برام پسندیدن جذابیتی نداره کمااینکه خودش و خانوادش خیلی اذیتم کردن

الان هیچ شغلی ندارم و ب تازگی یک کار پاره وقت بهم پیشنهاد داده

مجردی شاغل بودم و تحصیلات دارم

همسرم 2 خانه 1 ماشین و یک موتور داره

بهش گفتم یک خونه ب نامم کن بچه رو هم بهم بده برو 

مهریم 314 تاست

آیا درست گفتم؟

چیکار کنم؟

بهم گفت باشه بهت وکالت در طلاق میدم برو 

نمیدونم اصلا مردد شدم

سالهاست با هم جنگ و صلح دارم

همین دیروز دعوا کردیم بعد رفتیم پارک اومدیم دوباره روز از نو 

اصلا با هم حرف نمیتونیم

مدام تو کیسه

همش ب حرف پدر مادرش ک براژ همه نقشه میکشن و از بچه هاشون استفاده ابزاری میکنن

خانم آقا متاهل و مطلقه و ..  لطفا راهنماییم کنید واقعا گیجم

ممنونم

شما فکر کنم با مشاور خوب میتونی مشکلت رو حل کنی اونم با یه بچه جدایی بنظرم جالب نی

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

شما فکر کنم با مشاور خوب میتونی مشکلت رو حل کنی اونم با یه بچه جدایی بنظرم جالب نی

بخدا خسته شدم

اصلا دوستش ندارم شدم مترسک هرجا دوست داره میبره میاره همش غر بهونه همش رو مبل در حال کلش بازیه 

ازش بدم میاد

رفتارهای پدرشو ک با بهداشت و آداب معاشرت بی گانست تکرار میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا خسته شدماصلا دوستش ندارم شدم مترسک هرجا دوست داره میبره میاره همش غر بهونه همش رو مبل در حال کل ...

بعد این همه سن کلش بازی؟

من خودم یک ساله کلش رو حذف کردم مال بچه هاست 

ببریدش مشاور یه تلاشی بکنید امیدوارم که درست بشه و زندگیتون پر شادی بشه اگه نشد اون موقع تصمیم به جدایی بگیرید 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

بعد این همه سن کلش بازی؟من خودم یک ساله کلش رو حذف کردم مال بچه هاست ببریدش مشاور یه تلاشی بکنید امی ...

واقعا خسته شدم

تازه پسرش مینشونه پیش خودش تا همراهیش کنه تا من غر میزنم بهش میگه برو بخاطر تو منم از بازی میفتم