2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه . 

من میخوام برم دانشگاه نمیدونم چه لباسایی مجازه که بپوشم و ظاهر باید چطور باشه و سختگیریشون در چه حده  اگه کسی هست که پردیس هاشمی نژاد مشهد درس میخونه ممنون میشم بهم کمک کنه .💙🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چادر یا عبا یا لباس اداری بگیر

اگه چادر میپوشی باید زیر چادرت یه مانتویی بپوشی که کوتاه نباشه و رنگ جیغ نداشته باشه

شلوارت نباید جین باشه و یا تنگ باشه

غیر مقنعه روسری و شال مجازه فقط باید حجابت کامل باشه

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

من دخترداییم زیر چادرهرچی بخواد میپوشه ، ارایشم میکنه.البته دانشجو نیازهای ویژس و دوستاش هم پاین ..ر ...

هاشمی نژاد مشهد درس میخونن؟ اخه حد حجاب و اینا توی پردیسای شهرای مختلف متفاوته . من امورتربیتی قبول شدم 

هاشمی نژاد مشهد درس میخونن؟ اخه حد حجاب و اینا توی پردیسای شهرای مختلف متفاوته . من امورتربیتی قبول ...

ن همدان

اوه اوه پس حجابتم باید رعایت کنی معاون پرورشیی😁

چیزی که عوض داره ، گله نداره ! 

ممنونم بابت تبریک🩷میدونم دز این حدشو . ولی میخوام بدونم درچه حد بلند 😂😂 مثلا مانتو جلو بسته گیر م ...

رنگای جیغ ک قطعا گیر میدن

رنگای خنثی انتخاب کن فعلا دو س تا مانتو تا سر زانتوت بکیر بعدن ک بری اونجا جو دستت میاد

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

رنگای جیغ ک قطعا گیر میدنرنگای خنثی انتخاب کن فعلا دو س تا مانتو تا سر زانتوت بکیر بعدن ک بری اونجا ...

مانتوی تا سر زانو اصلا ندارم 😂 

زیر چادر فک نکنم تا سر زانو کمترم باشه گیر بدن

نمیدونم

مانتوی تا سر زانو اصلا ندارم 😂 زیر چادر فک نکنم تا سر زانو کمترم باشه گیر بدننمیدونم

دیچ چارع ای نیس بگیر

برای شروغ اشکال نداره تحمل کن تا جو دانشگاه و کلاس دستت بیاذ

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕