2777
2789
عنوان

خانوم هایی که شوهرتون براتون وقت نمیذاره چیکار میکنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 77 پست
خیلی بده و سخته گناه داری ولی اگر دوسش داری پس پذیرفتیولی بدون مشکوک میزنه 😏😏

منم همین حس رو دارم ولی تا حالا تو گوشی ش چیزی ندیدم

اولا که ازدواج کردیم اینجوری نبود 

اخه حاضرن سرشون تو گوشی باشه ولی یکم بهت نگاه نکنندلم تنگ شده شوهر بگه چقدر امروز این لباس میاد بهت

عزیزدلم می‌دونم تو هم خواسته زیادی نداری😞 نمی‌دونم چرا مردان محبت کردن انقد براشون سخته، بنظر خودت دوست داره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من خیلی شلوغه وقتی خونه س یا خوبه یا در حال استراحت نهایت تایمی ک کنار همین موقع خواب و غذا ست ...

شوهر منم همینه ولی آخه پول درست و حسابی هم بهت نمیده که مثلا خرج خودت بکنی 

ای دست رو دلم نذار والا من که نتونستم کار خاصی کنم بعد ۱۶ سال زندگی مشترک بهش میگم یه جمعه حداقل وقت بزار یه غذا خودم درست میکنم با چایی بریم بخوریم بیای روز جمعه شم پر میکنه هی میزنه بیرون میگه خودت ببر بچه ها رو پس تو چیکاره ای پولم که در حد مایحتاج خونه خودش می‌خره خدا نکنه بگم یه جفت کفش میخوام دیگه اما تو همه از لحاظ اون یه کفش باید حداقل ۵ سالی کار کنه میگه چیکارش کردی سر یکسال پاره کردی تقصیر تویه  دیگه مثل اوایل زندگی حوصله بحث ندارم سن میره بالاتر توان کمتر میشه بچه ها اذیت میکنن با اونا هم باید سروکله بزنم اون که نیست اغلب

عزیزدلم می‌دونم تو هم خواسته زیادی نداری😞 نمی‌دونم چرا مردان محبت کردن انقد براشون سخته، بنظر خودت ...

اون ته قلبم میگه نه

ولی خودش میگه دوستت دارم ولی هیچ وقتی برای رابطه نمیذاره 

شوهر منم همینه ولی آخه پول درست و حسابی هم بهت نمیده که مثلا خرج خودت بکنی

کم‌کم عادتش بده 

من ازش ی کارت گرفتم گفتم روزی پوند بزن ب این برا خرج خودم و بچه 

اما گاهی بیشتر میزنه 

باید عادتش بدی کم‌کم 

اگه از الان عادت کنه خرج نداشته باشی بعدها هم خرج نمیکنه 

مخارج خانه هم به دست خودت بگیر با مدیریت خوب پس انداز کن مابقی رو برا خودت سیو کن 

.

اون ته قلبم میگه نهولی خودش میگه دوستت دارم ولی هیچ وقتی برای رابطه نمیذاره

باهاش حرفبزن بگو چیزی شده چته از چیزی ناراضی هستید با زبون خوش نه دعوا ببین حرفش چیه،ولی اگه دیدی بازم درست نشد فایده نداره واسه خودت زندگی کن،چه میشه کرد...

باهاش حرفبزن بگو چیزی شده چته از چیزی ناراضی هستید با زبون خوش نه دعوا ببین حرفش چیه،ولی اگه دیدی با ...

میگه تو لوند نیستی 

بعد برای من یه کلیپ فرستاده از این خانم هایی که صد کیلو ارایش کردن و صد تا عمل میان جلوی دوربین دابسمش میکنن میگه اینجوری باش

فاز مرد هایی که برای همسرشون وقت نمیزارن و اولویتشون خانوادشون هس رو درک نمیکنم😐😐خب مرتیکه ....

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

میگه تو لوند نیستی بعد برای من یه کلیپ فرستاده از این خانم هایی که صد کیلو ارایش کردن و صد تا عمل می ...

😐😐😐😐😐😐 ولش کن بابا،حتما حتما این کارو بکن،همین امشب چندتا کلیپ از این مردای برنز و هیکل ردیف و شکم شیش تیکه چهارشونه موی پر و خوش‌حالت ذخیره کن اینستا پره،شب نشونش بده بگو وای مثلا فلانی،اینارو ببین مثل اینا باش، جذاب نیستی چرا😊😊😊😊 دیگه دهنشو میبنده