2777
2789

امروز این فکر اومد تو سرم. که اگه بمیرم هم برای خودم بهتره هم برای خانوادم ...

حس میکنم تو زندگیم بیشترین ظلم رو در حق خانوادم کردم ....  از بچگی وسواسی بودم و کمالگرا ،،،مدام ازشون ایراد میگرفتم و یا اخلاقم باهاشون بد بود ...

خیلی وقتا سر مادرم داد زدم و باهاش با عصبانیت برخورد کردم ...عزت نفسم پایین بود. همش فکر میکردم بقیه خوبن و ما بدیم ...خیلی پیش میومد مقایسه شون میکردم و ازشون ایراد میگرفتم ...بخاطر عزت نفس پایینم هم در حق خودم ظلم کردم هم در حق خانوادم ...نمیدونم. شایدم به این بدی که گفتم نباشم.  شایدم بخاطر اعصابمه ..این روزا مدام به گذشته فکر میکنم و رفتارای خودم و اطرافیانم رو تحلیل میکنم ...چرا فلانی اون کارو کرد .،،، چرا من اون حرفو. زدم ،،، چرا فلان جا. پشت خانوادم در نیومدم ،،، چرا فلان جا. خانوادم حمایتم نکردن 

میگم. هر ادمی پر از اشتباهه ..تو هم قطعا اشتباهاتی داشتی.  و هیچکس نیست که بی عیب و نقص باشه   ، باید خودتو ببخشی و خودتو اصلاح کنی ...

حس میکنم خیلی ادم بدی ام و خیلی اذیتشون کردم 😭😭😭😭😭😭.  حالم خیلی بده این روزا ... روزی چند بار بغض میکنم  

امضام شماره ۱

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

چقدر جالب منم دارم به این قضیه فکر میکنم نمیدونم اصلا چرا به دنیا اومدم وقتی اینقدر بی مصرف وبه دردنخور هستم

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر جالب منم دارم به این قضیه فکر میکنم نمیدونم اصلا چرا به دنیا اومدم وقتی اینقدر بی مصرف وبه دردن ...

شاید بخاطر اعصابمونه 😭😭😭 چیزی که مهم ترین نقش رو تو رفتار ادم داره. عزت نفسه ،، باعث میشه خودت رو دوست داشته باشی و ارزش قائل بشی و خودت و خانوادتو الویت بدی 

شاید بخاطر اعصابمونه 😭😭😭 چیزی که مهم ترین نقش رو تو رفتار ادم داره. عزت نفسه ،، باعث میشه خودت رو ...

نمیدونم به خدا! کلا من توخانواده جالبی بزرگ نشدم ازبچگی مشکل داشتم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یه اصلی هست تو روانشناسی که میگه : درهر زمانی ، هر عملی که انجام دادین ، بهترین کار و‌عمل و رفتاری بوده که از داده ی مغزیتون برداشت کردین .

پس به گذشته برنگرد و خود آزاری نکن .

در هر سن و شرایط ، انسان یه چیز هایی رو‌خوب و یه چیز هایی رو بد میدونه و طبق اون عمل میکنه ، شاید سال های بعد متوجه بشه کارش درست یا اشتباه بوده ، اما مهم اینه که قبول کنی در هر سن و شرایطی عقل شما به همون اندازه داده مغزی داشته نه بیشتر . الان بزرگتر شدی ، عاقل تر و باتجربه تر ، پس میتونی قضاوت بهتری داشته باشی . فقط به اینده فکر کن ، گذشته مربوط به پشت سرت هست ، رو به جلو حرکت کن