برو متخصص تغذیه یه پودری هم هست من قبلا مصرف میکردم چاق شدم اسمش جنرال تونیک دینه جلدش قهوه ای هست باشیر مخلوط میکنی ویه کم عسل یاشکر خیلی خوشمزه میشع البته الان خیلی مدل های مختلف اومده ولی این مدلش خیلی خوب بود من نتیجع گرفتم حالا بعد ۹سال دنبال لاغری ام😆
مطمئن باش که مهرت نرودازدل من مگرآن روز که درخاک شود منزل من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام بجز غذا تحرک، نمیگم حالا بی تحرک شو ولی تحرک و فعالیت و درگیری هم نمیزاره چاق شی، دو اضطراب نگرانی روحیه ناراحتی اینا هم نمیزاره یه لاغر چاق شه، باید سعی کنی تقریبا بدنت در آرامش و شاد باشه. غذا هم میگی میخورم ولی کافی و مستمر نیس احتمالاً، کالری غذاها رو حدسی تو ذهنت باشه اگر 2000 کالری نیاز بدنته تو باید حتما هر رووز 3500 کالری مصرف کنی، غذاهای پر کالری و خوشمزه که دوست داری باید خودتو عادت بدی زودم ناامید نشو بگو چاق نمیشم، اگر با عشق به غذا و چاق شدن و امید و مستمر باشی مطمئن باش گلم اینایی که گفتم بکنی حتما حتماً تپل و جذاب میشی چون خودمم چند سال درگیر این موضوع بودم☺️😉💗