2777
2789

دخترم هیجده سالشه.فکرم درگیره.حقوقمون هم حدود۲۰تومنه.اونایی که تازه ازدواج کردن چجوری خریدن؟بجزپولدارها که راحت خریدن.بقیه بگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا سرویس چینی سفید بگیری همیشه مده.. اینارو کم کم بخر بزار کناربعدا وام ازدواجشم گرفتین تیکه های بزگ رومیخری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

با وام ازدواج میشه خرید

یا هم میتونید وام بگیرید باهاش طلا بخرید

بمونه برای وقتی که قرار شد ازدواج کنه بفروشید جهیزیه بگیرید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

پولدارها هم نمیتونند .

...دختراخودشون سرکار میروند .زن و شوهر کار میکنند .ضمنا میتونید قسمت ازدواج اسان ثبت نام کنید .یا کمک جهازیه از خانم جلسه ای ها و مسجد بگیری .همه جمع میشوند کمک میکنند .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

وام چی میشهیک یخچال و یک ماشین لباسشویی

عزیزم اون برای کسیه که دستش بازه

قطعا هر کسی در حد وسعش خرید میکنه.

یخچال ۳۰ تومنی داریم ۳۰۰ تومنی هم داریم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

وام و قسط 

و خریدن چیزای ضروری

من واقعا الان بعد ۱۴ سال زندگی به اندازه انگشتای دستمم از پلوپز و بخار پز و این چیزا استفاده نکردم.

یه غذاساز چند کاره کافیه

خییییلی چیزای غیر ضروری هست که باید حذف بشه

الهی به امید خودت...