2777
2789
عنوان

واقعا بانک به کارکنانش میرسه

328 بازدید | 32 پست

عموم کارمنده سال ۸۰ استخدام شده الان یه چهار طبقه تازه ساخت دارن ۱۵۰ متر هرکدوم یه شاسی بلند هایما دارن خانمش یه کوئیک داره چقدر طلا داره و ارز یه باغ دو هزار متری ساختن اونم ویلا

منم میخوام برم بانک

ولی میگن خوب نیس استرسش زیاده

درامد حدودی میدونین؟

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی هر بانک شرایط و مزایاش فرق میکنه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
نمیدونم عموم رفاهه

منم رفاهم😂

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

شوهر من بازنشسته شده 

یه صندوق بازنشستگی دارن که اینو به اندازه 30 سال مقداری از حقوق شوند رو میگرفتن و واسه خودشون خرج میکردن 

الان که وقت دادن پولای صندوق شده نمیدن زورشون میاد

حقوق نجومی ندارن ولی مزایا و وام و تسهیلات عالی در اختیارشونه اطراف من هرکی بانک رفته پیشرفت کرده

بابای خودمم هست ولی ما اونقدر پیشرفت نکردیم بدون کسورات ۴۴ میگیره 

وام هایی با درصد کم بهشون میدن. جدا از اون مناسب ها واریزی دارند ،مثلا عید ها،میلاد ها  ،هفته بانک و...

که این واریزی برا کسایی که رسمی هستند هر دفعه حداقل ۱۰ ملیونه،

بن هم دارن ....

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
بابای خودمم هست ولی ما اونقدر پیشرفت نکردیم بدون کسورات ۴۴ میگیره

دوستم شوهرش بانکیه خونه ویلایی بزرگ و ماشین صفر و زمین و طلا و.. 

از فامیلا هستن قبلا هیچی نداشتن الان بهترین جای شهر خونه گرفتن و هم خودش هم خانومش بهترین ماشینو دارن یسره جراحی زیبایی و تعویض وسایل خونه 

بابای شما حتما وام اینا برنمیداره

🤍🌱
ببخشید شما بدون سهمیه و پارتی قبول شدید ؟ من خیلی دوست دارم ولی سهمیه اینا ندارم

من کارمند رسمی نیستم عزیزم