2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلمپیامک سودت برات واریز شد یا ن ؟ تاریخش کیه؟

از وقتی جنگ تموم شد واریز میشد هر یکم  ،دقیق و درست ،ولی نمیدونم چرا این ماه برام دوم واریز کرده ن ولی  ۱۹۸ هزارتومن سود زدن پیامکشم اومد  ،باید برم بانک ،۶۰ میلیون تو حسابم دارم ،چرا باید اینقد سود بزنن اینماه

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

سلام گلمپیامک سودت برات واریز شد یا ن ؟ تاریخش کیه؟

سلام مجدد عزیزم‌..گفتم شاید بیای پیامم بخونی ،من امروز زنگ زدم صندوق بانک سپه ،گفت اون سود مغایرت بوده برات اومده که ۱۸۰ هزارتومن بود ،گفت سود اصلیت ۷ شهریور برات واریز میشه..احتمالا برای شما هم تاریخش تغییر کرده ،اگه سودی نیومده برات هنوز ..

سلام مجدد عزیزم‌..گفتم شاید بیای پیامم بخونی ،من امروز زنگ زدم صندوق بانک سپه ،گفت اون سود مغایرت بو ...

سلام گلم

سود مغایرت چیه ؟

اون موقع ک جنگ بود پیام سود نیومد ولی فک کنم واریز شد 

بعد اون بانک سپه سود واریز میکنه ولی ساعتی ک سود واریز شده با ساعتی ک پیام میاد فرق داره دیرتره 

برا توام اینجوریه؟  

سلام گلمسود مغایرت چیه ؟اون موقع ک جنگ بود پیام سود نیومد ولی فک کنم واریز شد بعد اون بانک سپه سود و ...

بهش گفتم سودمغایرت چیه.گفتش سودی بوده که تا حالا طلب داشتی الان واریز شده ..همشم ۱۸۰ هزار و خورده ای بود..گفت سود اصلی تغییر کرده ۷ شهریور واریز میشه..آره زمان جنگ نیومد ولی بعدش واریز شد ،ساعتش اینارو دقت نکردم ..