2777
2789

من خودم ۲۲ سالمه تجربی خوندم مدرسه خوبی هم بودم چند سال پشت کنکور موندم نمی دونم چم بود افسردگی گرفتم هر سال مردود شدم و حتی امسالم کنمور دادم ولی خوب نشد الان این دختر ۱۲ سالش تیزهوشان قبول شده هی میزنه توی سرم دخترش اینقدر مغرور شده و تحقیرم می کنه که نگو اصلا بلانسبت انگار وجود ندارم آدم حساب نمی کنه اونوقت من همش سختی سختی 😭 همش بی پولی افسردگی بی اعتماد به نفسی من مطمئنم دکترم میشه پولشو داره اعتماد به نفسشم داره درسم می خونه من حسود نیستم چون دوست صمیمیه خودم دندون می خونه ولی اینکه امروز اینجوری تحقیر شدم و مامانم اینقدر که برای اینا زحمت کشید اینجوری براش قیافه گرفتن دلم سوخت الهی بمیرم براش که من دخترشم و همه ی زحماتش نابود کردم مامانم بس جوش منو زده پیر شده صورتش شده رنگ ذغال😭😭 کاش بمیرم 😭 

ادمیزاد نباید به داشته هاش مغرور بشه.  چوبشو. میخوره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودت رو با کسی مقایسه نکن و از ته قلبت برا دختر عمه خوشحال باش و برایش بهترین ها رو بخواه ببین چجوری زندگی خودتم از رکود بیرون میاد 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

اصلا بهش اهمیت نده اونا ک نمیدونن تو تو چ شرایطی بودی 

خودتو با ی بچه مقایسه نکن

بزار ی چیزیم بهت بگم منم مدارس نمونه دولتی درس خوندم ولی 3 ساله پشت کنکورم امسالم باز خراب کردم

منم مث تو فک میکردم ولی آدم نمیدونه چی در انتظارشه

عزیزم خودت رو با کسی مقایسه نکن و از ته قلبت برا دختر عمه خوشحال باش و برایش بهترین ها رو بخواه ببین ...

من بده کسیو نمی خوام خدا شاهده خواب مرگ یکی می بینم از خواب بیدار میشم گریه می کنم و یه عالمه سجده شکر آیت الکرسی می خونم به خدا که اینجور نیستم ولی اونا خیلی بدن

شاید الان همه چی به نفعش باشه و خوشحال از قبولی ولی عزیز من آدمی که از یه لحظه بعدشم خبر نداره چجوری جرئت میکنه دیگرانو تحقیر کنه ؟! اونم به خاطر درس؟

دنیا گرده 

می چرخه می چرخه

باور کن در نهایت لول اجتماعی و تحصیلی تو بالاتر از همون دختری میشه که دل تورو شکست.

همه چی که به اعتماد به نفس و پول و هوش نیست.

موفقیت بیشتر از هرچیزی ذات خوب میخواد ، قلب پاک میخواد

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶