2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان یعنی ترک هستند که اخرش لو هست ؟؟

ترک هم دارن کرمانج هم دارن فرقی نداره ترک باشن یا کرمانج ولی لو زیاده طایفه ای هستن دیگه همه همو میشناسن

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

البته که همه جا خوب و بد دارن ولی حدودی نمیتونید بگید چه جورین ؟؟

الان یادم اومد من یه استاد دانشگاه میشناختم اخر فامیلش الهی بود !

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

الان یادم اومد من یه استاد دانشگاه میشناختم اخر فامیلش الهی بود !

من با یه اقایی اشنا شدم 

شهر ما شاغله و بجنوردیه 

میخوام ببینم بجنوردیا چه جوریه 

اصلا ارزش داره ادامه بدم یا نه 

نه در این حد نمیشناسم .کرمانجن یا ترک؟!البته بجنورد ترکمن و تات و فارس هم داره

توی خود شهر بجنورد تات نیست که !  تو اسفراین اینا هست اونم روستاهاش مثلا روستایی سمت اسفراین بود پله ای بود اونجا همه تات بودن 

ترکمن هم فکر کنم خیلی کم باشه

اکثریت بجنورد ترک و کرمانج هستن

من با یه اقایی اشنا شدم شهر ما شاغله و بجنوردیه میخوام ببینم بجنوردیا چه جوریه اصلا ارزش داره ادامه ...

بجنوردیا انصافا ادم های خوبی هستن ! من بدی خاصی ندیدم ولی هر شهری خوب و بد داره ! همون بجنورد ۹۹ درصد عالی هستن ولی ۱ درصد ممکنه ادم بده هم توشون باشه دیگه