2777
2789

اول از همه بگم میدونم همه ی شما عزیزان خیلی اینارو بهتر از من بلدید فقط خواستم چیزایی ک تنهایی خودم موقع اشپزی فهمیدم با شما ب اشتراک بزارم شاید بدرد کسی خورد🫡🎀💞

خوشحال میشم شمام چیزی میدونید ب من بگید در آینده بهتر بشم

🩷اول اینکه همیشه سویا رو با آب سرد خیس میکنم

شاید آب گرم باعث بشه بهتر آب بکشه ولی سویا له و لورده میشه آب سرد باعث میشه هم آب جذب بشه هم سفت باشه و از تو صافی موقع ابکشی نریزه بیرون

🩷دوم اینکه قورمه سبزی یا ابگوشت درست میکنید دوتا غذایی هستن ک روغن اندازه ش خیلی مهمه

اگ توی قرمه سبزی پیاز و  سبزی و  اون مشتقات شو تو روغن کافی سرخ نکنی یا  توی ابگوشت رب و اویه هارو کم روغن بزنی غذا شبیه سوپ میشه  و اصلا اون غلظتی ک میخواین رو نداره باید اینقد سرخ کنی ک عطر رب یا سبزی قشننگگگگگ حس بشه بوش کنی اون موقع میتونی بگی وقته مرحله ی بعدیه

🩷 هرگز هرگز توی غذا آب ملایم یا  گرم نریزید آبی ک  وقتی همه چیز و تفت دادی و سرخ کردید میخواین تو غذا بریزید اگ صد درصد جوش  نباشه ب کل غذایی ک درست کردید فاتحه میخونه😰

دیگه آب سرد از شیر اگه  بریزید ک دیگه ک واویلا دیگه😱 شبیه سوپ میشه ولی با آب جوش می‌بینید ک همون لحظه ک می‌ریزید چقد همه چی عطرش حس میشه

🩷بعدی اینکه سعی کنید اگ وقت نداشتید و سبزی آماده از بیرون خریدید بازم  تفتش بدبد چون روغن کافی نمیزنن یکمم نیمه پخته ست

🩷 وفتی ماکارانی درست میکنید و ماکارانی رو انداختید تو آب موقع ابکشی یکی دو لیوان ازاون آب رو نگه دارید بریزید تو  سسی ک درست کردید(همون سویا و رب و هرچی هست ) می‌بینید ک ی غلظت خیلی عالی بهش میده

🩷 از آب برنج هم موقع   ابکشی بردارید با یکم روغن قاطی کنید بریزید کف دیگ  باعث میشه  این آب بخار بشه از لای حفره هایی ک تو برنج گذاشتید بیاد بالا و برنج تون خیلی بهتر  دم بکشه

امضا میخوای چیکار 

من فقط برنجو میدونستم😂خدایی واسه منی که تازه شروع کردم نظرات نی نی سایتیا خیلی بدرد خورده

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط برنجو میدونستم😂خدایی واسه منی که تازه شروع کردم نظرات نی نی سایتیا خیلی بدرد خورده

منم بیست ویک سالمه هیچی نمیدونم ترسیدم الان کسی بگه این چیزا ک خیلی ابتداییه😂

ولی خب اینقد خراب کردم اینا روفهمیدم کم کم درست میشیم🩷🎀

امضا میخوای چیکار 

منم بیست ویک سالمه هیچی نمیدونم ترسیدم الان کسی بگه این چیزا ک خیلی ابتداییه😂ولی خب اینقد خراب کردم ...

منم دو ماه شروع کردم همیشه غذا هام یه ایرادی داره من ۱۵ سالمه.خودم باید واسه خونه اشپزی کنم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

منم دو ماه شروع کردم همیشه غذا هام یه ایرادی داره من ۱۵ سالمه.خودم باید واسه خونه اشپزی کنم

درست میشییی🫡🩷 من کلیپا ی جواد جوادی تو یوتیوب رو ی مدت میدیدم خیلی خوب بود...

معروفم هست

امضا میخوای چیکار 

درست میشییی🫡🩷 من کلیپا ی جواد جوادی تو یوتیوب رو ی مدت میدیدم خیلی خوب بود...معروفم هست

حتما سر میزنم

من رژیم گرفتم گشنم شد خداااا 

من برم تاخودم ب فنا ندادم☹️😢😭

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه موردی که در مورد قورمه سبزی به تجربه رسیدم این هستش که بین قورمه اصفهانی ها و خوزستانی ها باید یه ترکیب ایجاد میکردم:

قورمه سبزی خوزستان تا حدی سبزی سرخ میشه که دیگه ارزش غذایی اش کم میکه ولی بسیار خوشمزه  ...قورمه اصفهان سبزه ولی برخی ها درستش میکنند طعم و مزه نداره ...من از مادرهمسرم و مادردوستم یاد گرفتم که سبزی را تفت کمی بدم 

و بذارم روی شعله بسیار کم چند ساعت بپزه ...جا افتادن قورمه سبزی و پختن درست سبزی ها، باعث خوشمزگی اش میشه...حتی من شمالی ها را هم مهمون کردم و این نکته را بهم گفتند که چه جالب قورمه ات سیاه نشده ولی این همه خوشمزه است...نیم ساعت آخر هم نصف قاشق چایخوری شنبلیله اضافه میکنم که عطر خوبی میگیره ...

رب گوجه و رب انار و اینها هم نمیزنم ..کلا قورمه سبزی ادویه درهم برهم نباید داشته باشه ...تفت پیاز و گوشتش یه کمی فلفل سیاه و یه کمی زردچوبه میخواد فقط و به دلخواه یکی دو تا سیر ...تو خود قورمه هم من کمی فلفل قرمز میزنم 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍