اول از همه بگم میدونم همه ی شما عزیزان خیلی اینارو بهتر از من بلدید فقط خواستم چیزایی ک تنهایی خودم موقع اشپزی فهمیدم با شما ب اشتراک بزارم شاید بدرد کسی خورد🫡🎀💞
خوشحال میشم شمام چیزی میدونید ب من بگید در آینده بهتر بشم
🩷اول اینکه همیشه سویا رو با آب سرد خیس میکنم
شاید آب گرم باعث بشه بهتر آب بکشه ولی سویا له و لورده میشه آب سرد باعث میشه هم آب جذب بشه هم سفت باشه و از تو صافی موقع ابکشی نریزه بیرون
🩷دوم اینکه قورمه سبزی یا ابگوشت درست میکنید دوتا غذایی هستن ک روغن اندازه ش خیلی مهمه
اگ توی قرمه سبزی پیاز و سبزی و اون مشتقات شو تو روغن کافی سرخ نکنی یا توی ابگوشت رب و اویه هارو کم روغن بزنی غذا شبیه سوپ میشه و اصلا اون غلظتی ک میخواین رو نداره باید اینقد سرخ کنی ک عطر رب یا سبزی قشننگگگگگ حس بشه بوش کنی اون موقع میتونی بگی وقته مرحله ی بعدیه
🩷 هرگز هرگز توی غذا آب ملایم یا گرم نریزید آبی ک وقتی همه چیز و تفت دادی و سرخ کردید میخواین تو غذا بریزید اگ صد درصد جوش نباشه ب کل غذایی ک درست کردید فاتحه میخونه😰
دیگه آب سرد از شیر اگه بریزید ک دیگه ک واویلا دیگه😱 شبیه سوپ میشه ولی با آب جوش میبینید ک همون لحظه ک میریزید چقد همه چی عطرش حس میشه
🩷بعدی اینکه سعی کنید اگ وقت نداشتید و سبزی آماده از بیرون خریدید بازم تفتش بدبد چون روغن کافی نمیزنن یکمم نیمه پخته ست
🩷 وفتی ماکارانی درست میکنید و ماکارانی رو انداختید تو آب موقع ابکشی یکی دو لیوان ازاون آب رو نگه دارید بریزید تو سسی ک درست کردید(همون سویا و رب و هرچی هست ) میبینید ک ی غلظت خیلی عالی بهش میده
🩷 از آب برنج هم موقع ابکشی بردارید با یکم روغن قاطی کنید بریزید کف دیگ باعث میشه این آب بخار بشه از لای حفره هایی ک تو برنج گذاشتید بیاد بالا و برنج تون خیلی بهتر دم بکشه