2777
2789

احساس افسردگی میکنم چندتا تست آنلاین هم دادم افسردگی دارم

بنظرتون پیش دکتر برم قرص مصرف کنم ؟کسی تجربه خوردن قرص در خانواده یا دوستان داشته؟

شکست های زیادی تو زندگیم داشتم کنترل اعصاب هم ندارم می‌خوام خودم درمان کنم نمی‌دونم چجوری 

نمی‌خوام به رابطه خودم نامزدم هم ضربه زده بشه  چون هیچ امیدی برای ساخت زندگی ندارم

فعلا شرایط بیرون رفتن ندارم پدرم نمیزاه

یبارم برم با عمه ام یواشکی میرم 

چکار کنم برم دکتر؟چه دکتری برم؟

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔

ورزش، ورزش،ورزش

اطعام دادن به فقرا با دست خودتون ولو به لقمه نون و پنیر ساده باشه 

پاک کردن اینستا

تایم مشخص سر موبایل باشید 

کتاب بخونید 

یه هدفی رو دنبال کنید ،آموزش هنر ، زبان جدید، برنامه نویسی با هر چی که علاقه داری 

من خودمم اینجور که تو درسام خوندم افسردگی اساسی دارم

اصلا دست و دلم به هیچ کاری نمیره 

افسردگی خیلی وخیم رو دارو میدن نه معمولی سعی کن تجربیات جدید کسب کنی و خودتو سرگرم کنی 

مثلا کلاس زبان برو باشگاه برو سرکار برو تایمتو کامل پر کن اونموقع اینقدر خسته میشی که اصلا وقت نمیکنی بهش فکر کنی

اهنگای شاد گوش بده فیلمای کمدی ببین

با چیزای کوچیک خودتو خوشحال کن 

مثلا خوراکی ای که دوسداری رو بخر بخور یا نوشیدنی و دمنوش های مختلف درست کن بخور 

یه هدف بزرگ برای خودت تعیین کن نمیدونم کنکور قبول شم کار پیدا کنم مهاجرت کنم فلان مهارت رو یاد بگیرم 

بعد که تلاش میکنی و به هدفت نزدیک میشی اصلا افسردگی و اینارو فراموش میکنی 

من به عنوان یه کادر درمان بهت میگم دارو ها فقط خلق تورو بهتر میکنه و مصنوعی کار میکنه تو میتونی خودت بطور طبیعی هورمون سروتونینت رو افزایش بدی نه با دارو 

حالا بادارو اگرم جواب بده تو وقتی هدفی نداری از زندگیت حالتم خوب نمیشه انسان فقط با هدف زندس چیزیه که امید به زندگی بهش میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش، ورزش،ورزشاطعام دادن به فقرا با دست خودتون ولو به لقمه نون و پنیر ساده باشه پاک کردن اینستاتایم ...

ممنون عزیزم 

دکتر هم برم با نه

سلام

اول اینکه به خودت برچسب افسرده نزن

بعد پیش دکتر روانپزشک برو

برات چکاپ بنویسه

شاید ویتامین خاصی کمبود داشته باشی

بعد توی خونه نرمش و ورزش کن

میتونی کلیپ های ورزشی دانلود کنی باهاش ورزش کنی

در ضمن میتونی از نامزدت کمک بگیری

پیش مشاور هم میشه رفت. مشاوره تلفنی رایگان بهزیستی  هم هست سرچ کنی شماره ش میفته . 

نمازت رو سر وقت بخون با امام زمان عج درد ودل کن . خدا بهترین ها رو برات پیش بیاره .

قرص ویتامین ب 300بگیر 

و منیزیم روزانه یکی بخور . 

من خودمم اینجور که تو درسام خوندم افسردگی اساسی دارماصلا دست و دلم به هیچ کاری نمیره افسردگی خیلی وخ ...

راهنمای عالی بود ممنون عزیزم 

فقط شرایط رفتن بیرونم کمه ولی سعیم میکنم 

فقط انگیزه ندارم سخته برام

ممنون عزیزم دکتر هم برم با نه

من نمی‌دونم در چه حدی هست 

این کار ها رو دو سه ماه بکن اگر بهتر نشدی 

برو پیش روانشناس اگر دارو لازم باشه خودشون ارجاع میدن به روانپزشک 

سلاماول اینکه به خودت برچسب افسرده نزنبعد پیش دکتر روانپزشک بروبرات چکاپ بنویسهشاید ویتامین خاصی کمب ...

ممنون از راهنمایی عزیزم 

شاید از بس تلقین کردم اینجور شدم

راهنمای عالی بود ممنون عزیزم فقط شرایط رفتن بیرونم کمه ولی سعیم میکنم فقط انگیزه ندارم سخته برام

توی خونه هم میشه خیلی کارا کردمن خودمو عادت دادم به شاد بودن با چیزای کوچیک یعنی مثلا برای خودم همبرگر درست میکنم تزیین میکنم کلی ذوق میکنم میخورم یا کاردستی درست میکنم طراحی میکنم خیلی حس خوبی داره اینکارا چیزای جیگولی درست کنی مثل اویز تواتاقت وصل کنی کلی حالت خوب میشه 

یااگرنامزد داری براش نقاشی بکش باهم ذوق کنید منم همینکارارو میکنم براش نقاشی های کیوت عاشقانه میکشم اونم ذوق میکنه یاباهم فیلم میبینیم گیم میزنیم فوتبال میبینیم شرط بندی میکنیم خیلی کارا هست

توی خونه هم میشه خیلی کارا کردمن خودمو عادت دادم به شاد بودن با چیزای کوچیک یعنی مثلا برای خودم همبر ...

چقد خوب مرسی از راهنماییت 

ولی من نامزدم از هم دوریم سه ساعت بیشتر راهه نمی‌تونیم وقت بگزرونیم باهم

من نمی‌دونم در چه حدی هست این کار ها رو دو سه ماه بکن اگر بهتر نشدی برو پیش روانشناس اگر دارو لازم ب ...

آره راست میگی ببینم اینجا روانشناس هست یا نه

خانه بهداشت ها هم مشاور دارن اگر نبود برو خانه بهداشت

دارن فقط صبح داره که نمیتونم برم پدرم نمیزاره سر رفتنم یبار کتکم زد

چقد خوب مرسی از راهنماییت ولی من نامزدم از هم دوریم سه ساعت بیشتر راهه نمی‌تونیم وقت بگزرونیم باهم

میتونید انلاین باهم بازی کنید دورادور یا عکس چیزایی که درست میکنی براش بفرستی کلی کارمیشه کرد حتی از مجازی 

خواهش عزیزم💖

میتونید انلاین باهم بازی کنید دورادور یا عکس چیزایی که درست میکنی براش بفرستی کلی کارمیشه کرد حتی از ...

ممنون عزیزم از راهنمایی