2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم خونه خواهرم

299 بازدید | 15 پست

مامانم الان ۲۴ روز اینا فوت کرده ما خونه خواهرم بودیم بعد از خانوادم شوهرم و دامادمون حرف زدن که بابام تنهاست اینا بعد شوهرم برداشت گذاشت گفت باید بره زن بگیره... منم گفتم درست حرف بزن با خنده گفت ...بعد گفت پس چی مرده بابام ۷۶ این‌است گفتم چرت نگو ما هستیم راش می‌بریم... با خنده گفت تو نمیخواد بعدش گفت حقیقت هست ...مامان من خالش هست من داغدار هستم نباید میگفت گفتم یعنی بقیه هم بگن تو هم بگی ... بعد دعوا کردیم فحش و فحش کاری ... ازش متنفرم بهش گفتم اول طلاق منو بده بعد بخند... گفتم بابای خودت برم زن بگیره 

اعصابم خیلی خورده نمیخوام ببینمش میخوام ازش جدا شدم کلا باهم نمی‌سازیم

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  

درسته حرفش حقیقت هست ولی تو این شرایط شما که هنوز چهلم مادرت نشده،  درست نبوده گفتنش و پافشاری کردن بهش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐

میداشت حداقل کفت خالش خشک شه 

میترسه شما از زندگیت بزنی برای بابات برای همین همچین حرفی زده

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
الان وقت این حرفایی ک زده نبود چه بی درک و بی شخصیتهحق داری واقعا

منم میگم وقتش نیود واقعا من حالم خوب نیست ... اصلا درک نداره...

😐😐😐😐میداشت حداقل کفت خالش خشک شه میترسه شما از زندگیت بزنی برای بابات برای همین همچین حرفی زده

نه تنها الان نیست خیلی دعوا داریم درک و شعورش صفره ... درکم نمیکنه خسیسه ‌.. چند بارم کتکم زده مامانم میگفت پسره خواهرمه گناه داره ازش جدا نشو .... اما اون اصلا احترام مامانم نذاشت 

اونم اشتباه کرده یه واقعیت رو بی موقع گفته ولی دلیل برطلاق نمیشه شما شرایط روحیتون خوب نیس و از همسرت ناراحتی  راحت اسپ طلاق نیارین تو زندگیتون

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

وای خدایا واقعا بی فرهنگیه من کاملا درکت میکنم چقدر بیشعوره‌شوهرت‌ منم یبار خواستگارم اینجوری گفت‌حالم بهم خورد‌گفتم‌زندگی پدرم به منکه بچش هستم هم ربطی نداره چه‌بریه به بقیه

اونم اشتباه کرده یه واقعیت رو بی موقع گفته ولی دلیل برطلاق نمیشه شما شرایط روحیتون خوب نیس و از همسر ...

اصلا نمیخواد بگه اشتباه کردم میگه نه اصلا اشتباه نگفتم ...

حق داری گل بالاخره داغ کمی نیست ان شاالله خدا بهتون صبر بده تونستی یه سفر زیارتی به قم یا مشهد برو آ ...

میخوام بعدظهر تنها پاشم برم بدون اینکه به کسی بگم برم به امام رضا پنها ببرم 

نه تنها الان نیست خیلی دعوا داریم درک و شعورش صفره ... درکم نمیکنه خسیسه ‌.. چند بارم کتکم زده مامان ...

اگر کتکت زده جداشو‌ازش بابا مگه الان دوره‌قاجاره‌زن‌با کتک‌خوردن‌کنار‌بیاد من پدرم یبار‌منو‌زد‌تااخر عمرش‌تو سرش‌کوبیدک‌